Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Livet går vidare! 6/8-2016

06.08.2016 08:43

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en drottning inatt, lungt och drömfritt. Var skönt att vakna och känna sig utvilad, var lite sliten i huvudet efter gårdagen.

Gårdagen som tillbringades mycket med min tlf. Började nysta och ta reda på saker ang bouppteckningen efter min pappa. Blev folkbokföringen, skatteverket, banken och så juristen som har påbörjat bouppteckning. Är bara jag och den serbiska kvinnan som är nämnda i hans testamente. Känner mig inte helt komfortabel i denna situation, jag var ju aldrig någon som var i hans liv, jag bara fanns där i periferin. Och nu ska jag alltså ärva. Så är lagen. Om det blir delat 50/50 vet jag inte, men ska ner till Trelleborg om ca 14 dgr. 

Skrev ett långt mail till min farbror uppe i Sthlm, han som gav mig besked om bortgången. Jag vill veta mera om min pappa, en del kom ju fram i minnestalet, men jag vill veta mer om han som var min pappa, vad som hände och framförallt vad som hände när han slutade ha kontakt med sina syskon för ett antal år sen.

Förstod i ett av mailen från min farbror, att det var först på sin dödsbädd han förlät sin mamma och det var pga mig, det hon krävde för att han skulle kunna gifta sig med mamma. Så trist och tragiskt, känns som allt kunde varit så mycket annorlunda. 

 
 

För min egen del, tar jag en dag i taget, måste landa på nåt sätt. Det har gått i högvarv några veckor nu. Mycket känslor som jag måste sortera, inte minst när det gäller min pappa. Ett tomrum finns nu, ett tomrum som inte går att fyllas, jag kommer inte att få några svar mer, men lusten att finna ut mer, finns där. Kanske det finns något i hans lägenhet, som jag får tillgång till när jag åker ner. Den ska säljas ganska snart, men det finns kanske nåt till mig där, hoppas iaf.

 

Jag är iaf glad att vissa är borta i mitt liv, blev som en ond cirkel, svårt att ta sig ut. Men nu känner jag att jag trots allt är på rätt väg.

Har mycket att se fram emot, festen med gruppen jag har på FB, en helg på en kursgård, och sist men inte minst Helsingforskryssningen med många många vänner, längtar ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, fixa lite här hemma och sen iväg en sväng ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage