Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Livet är ok ;) 17/6-2016

17.06.2016 05:04

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en god natts sömn, luften är bättre efter regnet igår, fast det kunde kommit mer, behövs för djur och marker, är för torrt. 

Gårdagen var en riktigt sådan dagen efter, men nu har jag kommit ifatt med sömnen och mår oförskämt bra idag ;) Livet är ganska ok och så är det ju helg ;)

Får besök av min Kära väninna i eftermiddag, då blir det storbilds tv i Kvarnparken, spännande fotboll och hoppas killarna är mer på hugget idag än dom var i måndags. Fler ska joina oss är det meningen, så ikväll blir det nog en svängom någonstans ;)

Inatt går startskottet för 2 vänner, som sätter sig på cykeln och trampar Vättern runt, hoppas dom får ok väder och att det går bra, en sån grej står det respekt av och önskar ett stort lycka till ;)

Igår fick jag ett erbjudande av en jag känner, att vara värdinna i 14 dgr, i Frankrike på en vingård, allt betalt. Är svårt att tacka nej, för att åka till Frankrike, Cap D'agde är ju en dröm och denna herrgård ligger bara ett par mil därifrån. Men har andra planer, så jag kommer att tacka nej till detta. Lovat är lovat och jag skulle aldrig bryta något som är bestämt. Vet att det jag/vi ska göra blir lika roligt ;)

 

Nu är det dags att fånga dagen, vill hem tidigt ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage