Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Livet är kort!

14.06.2017 06:26

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar man upp till blå himmel och strålande sol, kan bli en fin dag.
Gårdagen var en sorgsen dag, var på graven till Mamma och Pappa, besök där gör mig alltid ledsen. 
Och sen få höra att dom som blev mördade hemma på sin gård, känner dom, framför allt Anki, var klasskopis med hennes syster, som för några år sen dog i bröstcancer. Deras Mamma drev butiken som fanns under skoltiden, så vi är har känt varandra hela livet. 
Tänker på det att hitta sina föräldrar mördade, är ju något dom ser resten av sina liv. Usch så hemskt detta var/är. 

 

Sen blev det galet med samtalet med en väninna i förrgår, men jag står på mitt, hon vill ha en ursäkt, vilket inte kommer att hända. Hon har fel i detta fall. Tråkigt tråkigt, hade ju tänkt åka till hennes husvagnplats och umgås, räknar med att jag inte längre kan komma.........

 
 

Vet inte om jag riktigt håller med orden på bilden. Tror det också är lite tvärtom. Vilket var fallet från början för mig. Kontakt via FB, nåt tlfsamtal, sen en bestämd träff och plats. Det kom ingen självklart, men vederbörande fanns i närheten och såg mig. Och var en helt annan person än den jag trodde mig ha kontakt med. Men bestämde träff några månader senare. Och då fick jag höra varför han lurade mig, först, han hade själv blivit lurad. Och han har inte slutat att ljuga, han finns fortfarande kvar på FB med sin fejkprofil. Vi har ingen kontakt idag, vad jag vet. 
Att vara ett nättroll, är att vara en person med stora problemer, som inte får det han el hon behöver. Man gillar kanske detta med att lura andra, idioter kan jag bara säga.

Och den Tobias Gustafsson som jag haft kontakt med, vägrar att försvinna. Ta gärna och skriv till han på HP, har själv ingen profil där, men han finns där Tobbe1975, haha bitchen är verkligen tillbaka ;)

 

Nu dags att fånga dagen, en tur till stallet för att köra Mitt Hjärta, balsam för själen att vara nära henne. Dags att börja uppladdning för start den 10/7 ;)

Väntar på att kusin vitamin ska höra av sig, men han har kanske fått andra planer..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage