Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Livet är kort!

10.05.2017 08:36

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en stock inatt, jisses vad sliten jag var när jag kom hem igår kväll. Resan i sig gick ok, men beskedet jag fick när jag passerade Jonköping, där det för övrigt var snöstorm!! gjorde att jag tryckte gasen i botten. Tlf samtalet jag fick från min kära väninna var inget bra, hon hade fått en infarkt, var på akuten. När jag kom hade hon blivit inlagd på kardiologen. Jisses vad skrämd jag blev och blev åter påmind om hur kort livet är. Det kan snu på en sekund.
Att ta vara på livet är något jag fick lära mig, efter min cancerdiagnos, och 2 väninnor har gått bort de sista 2 veckorna av cancer. #fuckcancer

 
 

Att jag gått upp i vikt det sista halvåret är ingen hemlighet. Och självklart stör det mig, konstigt vore det annars. Men ändå, jag vet att jag duger som jag är, med mina extrakilon. hur jag än gör, är jag inte typen att bli smal, har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli, inte ens med en operation. Jag är jag och passar jag inte just dig, kunde inte bry mig mindre. Bara så det är klart.

En jag inte duger åt i dagsläget, är den eviga skitstöveln, han tyckte jag skulle banta, skit ner dig säger jag bara, du duger inte åt mig heller. En uppblåst skitstövel vill jag absolut inte ha i mitt liv. 
Men han vägrar att försvinna ut av mitt liv, fattar inte varför han inte bara sticker iväg. Makten han en gång hade över mig, är borta för längesen och den kommer aldrig att komma tillbaka. Han stör mig!! Och vägrar försvinna ut i pereferin. Haha idiot säger jag bara ;)

 
 

Ska bara ta det lugnt idag, fixa lite hemma. Åka in och hälsa på min kära väninna. Och kanske har vi hittat vårat boende. Kunde gott tänka mig att flytta till hus med stor trädgård, får se vad det blir till ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå en morgonrunda i det kyliga Maj vädret.

Så, ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage