Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Livet! 24/8-2016

24.08.2016 04:45

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit gott och drömfritt inatt. Somnade gott efter en härlig dag igår, och en mersmakande avslutning på kvällen ;)

Livet har många överraskningar ibland, och jag välkommnar såna. Gillar inte att ha för många rutiner, gillar inte när det blir för fyrkantigt. Vill helt enkelt leva. Enda fasta rutiner jag har idag, är stallet och att fixa käk till dottern, men gör ju mycket åt gången, så det alltid finns i frysen ;) Lite lat där..

Inte alltid jag tar dom bästa avgörelserna i livet, men ibland blir dom bara helt rätt. Och just nu, känns det helt riktigt tänkande i den avgörelsen.

Kanske jag har hittat min väg ut av ekorrhjulet, hoppas och tror det iaf. Men vet att man kan ramla ner fort ibland, så jag tar inget för givet. Vilket man heller inte ska. Man ska vårda och utvecklas i det man har, och jag hoppas verkligen att jag får en sån chans, kanske det är min sista chans, då gäller det att ta vara på den. Man vet inte vad som händer idag, imorgon, nästa vecka, nästa månad, så det gäller att ta vara på saker och ting.

Varför vänta till sen? Vad är då vitsen med livet om allt ska vara, sen.. Njut av det livet kan ge, det är kort..

 
 

Riktigt goda vänner har jag förmånen att ha, och känner mig priviligerad av det. Några pratar jag med nästan dagligen, andra kanske nån gång i veckan, andra lite mer sällan, men vet att vi kan ta en tlf när som. Jag älskar mina vänner. Och nu till helgen kommer jag att träffa en hel del av dom. Och som det blev nu, både fredagen och lördagen. Är glad för det. Jag glädjer mig våldsamt till att träffa dom, att umgås, babbla och bara vara glad ;)

Fast lördagen är pricken över i:et, när jag och min goda vän står framför alla, tittar på dom som är i våra liv, då kan jag stå där med huvudet högt, för även om jag inte alltid är där, så vet jag vad jag/vi har åstakommit med denna härliga och underbara grupp, den är jag riktigt stolt över. Nu ska jag med handen på hjärtat säga, att jag har förändrats på den punkten, jag är inte den jag engång var, men jag kommer att sitta kvar på den tronen vilket fall som helst, haha. I am the fucking queen of evrything!!

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, dricka upp kaffe't och sen gå på dass ;) Eller?

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage