Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Lillördag 20/1-16

20.01.2016 04:59

Godmorgon Världen!

 

Jisses vad trött jag är, skulle gärna ligga kvar i sängen många timmar till, men bara att hoppa upp, dricka kaffe så vaknar jag till ordenligt ;)

Somnade tidigt på soffan igår efter jag kom hem från Stockholm, tar på att stå upp halv 4 på morgonen. Resan var bitvis lite jobbigt, tjock dimma trots 10 kalla blå. Men kom upp i tid iaf. Men trafiken är ju utom all reson, hur orkar folk stå i dessa köer varje morgon? Är för mig en gåta. Min resekamrat och mitt hjärta Rowena Crown uppförde sig exemplariskt, under resan, avlastningen gjorde jag själv, in i kliniken, fick lite dop, röntgen, hon stod som en pinne, lite väntetid innan vi fick gå in i operationssalen, och hon bara följde mig, detta är en klasshäst, helt klart. Sa även den i Sverige legendariska veterinären Gunnar Nillson, 80 år och fortfarande en utmärkt veterinär. Jag fick den äran att få lov att närvara vid operationen, var en cool upplevelse, proffsigt, fick se hur det ser ut när hasleden är öppnad, häftigt. Så nu lite box vila innan vi igen kan sätta igång med träningen, tror stenhårt på henne ;)

 
 
 

Stallet nu på fm, blir antagligen tur nr 3 till Stockholm idag, för att hämta hem *taggen* systersonen prata om att han skulle hänga med, men sa att låt nu gamla moster åka själv, vi sliter ut en generation i taget ;)

 

Satt en stund i går innan jag somnade och kollade på svar jag hade fått, om jag sätter ut en annons och fike eller brunch, talar om jag ska åka med häst, (nu var jag tvungen att stanna och vara med) och ändå får en massa svar, kom till mig så kan vi knulla, har du med ridspöt, kom till mig, så ska jag ge dig en omgång, många svar från dom är, sambos, särbos, gifta, annat eller på något sätt ivf upptagna, då märker jag hur liten läskunskapen är på BC, står klart och tydligt på min sida, att jag är inte intresserad av nån som på något sätt ät upptagen. Undrar, Vad läser ni killar/män, när ni går in på en ny sida? Läser ni nåt överhuvudtaget? Eller kollar ni bara ev bilder? Och skriver utifrån det?

Lägger jag ut annons, skriver jag alltid, med stora bokstäver, läs hela min profil innan ni svarar. Men det verkar som bara ett fåtal gör det, eftersom upptagna skriver, hmm, skärpning va!!

 

Snacka med tjejerna som har

www.gomdajuveler.se

Mer har kommit ut på hemsidan, och den fylls på hela tiden. Skrev också om denna sida i gruppen på FB, bra respons där. Beställde kläder, får hoppas jag hinner få dom innan nästa helg, ifall jag nu åker på andra sidan Vänern, vilket återstår att se. Är för dagen splittrad och poängterar än en gång hur viktigt detta med att ge för att få. Att bara ta, ja då kan man inte förvänta sig nåt.

Den som söker ska finna!

 
 

Nu dags för en kopp kaffe till, fixa mig, gå ut med hunden.

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage