Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Längtar till helgen ;) 25/10-2016

25.10.2016 08:19

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar utvilad idag, somnade tidigt, även om jag vaknat lite då och då inatt. Är sällan jag sover en hel natt utan att vakna.

Fick en riktigt bra start på veckan igår, ringde Folksam och undrade över olycksfallsförsäkringen jag har, oj vad överraskad jag blev och cash är på väg, haha. Skulle höra av mig efter jag varit på ortopeden på torsdag, vad det blir för fortsättning, så här som det är nu, nytt gips eller operation. Vill inte bli omgipsad, har planer i helgen ;)

Vilket jag längtar efter. Ska bli riktigt nice att åka iväg med många vänner, och inget ska få förstöra denna gång!!

Har börjat stänga ner sidor jag är ute på, nätet är inget för mig längre, BC står på tur att stängas. Finns inget seriöst, mycket nättroll och dom är jag så trött på. IRL är det som gäller framöver.

DS kommer jag att ha kvar, ska på några event som ordnas där. Visst finns det fejkare där också, men dom kan jag be andra kolla upp åt mig, om dom är riktiga eller falska ;) Och där har jag många vänner. Så den blir kvar ;)

 

Har hittat soffan jag vill ha, också säng till dottern, det börjar hjälpa ;) Och hittat även bilen jag vill ha, lite dyr men går säkert att pruta några tusen ;)

Golden circle biljetter ska vi ha när vi åker iväg i December, wow det ska verkligen bli häftigt, en upplevelse för livet ;)

 

Nu dags att fånga dagen, fixa lite hemma, ska åka till Eskilstuna senare idag..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage