Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Längtar! 8/9-2016

08.09.2016 07:08

 

Godmorgon Världen!

 

Fick sov gott och många timmar inatt. Hosta som en galning igårkväll, så jag tog en sovtablett. Ibland måste det till lite hjälpmedel ;)

Igår var en lugn dag, i stallet körde jag bara Mitt Hjärta <3, hon blir bara bättre och bättre. Stolt över henne. Nu ser jag inte henne förrän till måndag, då jag igår tog helg ;) 

Och det idag blir det att fixa hemma, börja packa inför helgen, som trots allt blir av ;) Längtar, är nyfiken, för jag har inte den blekaste aning om vart jag ska åka, haha ;) Men resväskan lär vara fullpackad och tung iaf. Vet jag lär få klä om ett antal ggr, vilket är kul ;) Vad som ska hända, kommer att hända vet jag inget om. Kanske blir detta början på en ny resa tillsammans, men vi har ju en historia. Så jag låter mig ledas och tar det som det kommer. 

Min misstänksamhet kvarstår tills motsatsen är bevisad, men låter den för tillfället ligga i ro. Jag vill njuta, jag vill ge, jag vill få och då måste mina tankar bort. Detta förtjänar min fulla uppmärksamhet, då det faktiskt kan vara min destiny ;)

 
 

Igår hade jag ett långt samtal med min faster i Kristianstad, hon var nyligen hemkommen från sin resa i Italien. Vi pratade om min pappa, om bouppteckningen på tisdag. Om det hon visste fanns i hans lägenhet, som hon tyckte jag skulle ha som minne. Saker han hade fått från sin mamma och pappa, men som jag sa, jag har ingen aning om vad som finns, vad som är bortplockat, vad som är bortgivet. Han hade ju förberett mycket själv och det finns inte mycket kvar i lägenheten. Men kommer att stanna några dagar där, sälja det som går att sälja, försöka tömma lägenheten då jag inte har nån möjlighet att sitta och fram och tbx till Trelleborg. Men mycket att fråga om, askan var är den? Ansökan om att få sprida den över vattnet var redan på börjat vid begravningen, få se om dom fått svar. Han hade samma sista vilja som jag har, att askan ska spridas över vattnet. På den punkten var vi helt lika iaf, min pappa och jag.

 

Nu dags att fånga dagen, varmt men mulet ute, kan bli regn.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage