Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Kvällen efter. Söndag 29/5-2016

29.05.2016 19:14

 

Go Kväll Världen!

 

Landat hemma i soffan efter en fantastisk och härlig helg. Så trött och faktiskt dödsliten. Men så glad och nöjd för dagen. 

Fick se en av världens bästa hästar vinna Elitloppet från dödens, detta monster av häst, detta unikum, vilken rå prestation. NUNCIO <3 Att få ha en sån häst, att få den äran att äga en sån häst med den inställning går nog inte att beskriva, man blir ödmjuk över hans prestation idag, tårarna rann ner för mina kinder, när dom var mitt på upploppet och jag förstod han skulle vinna. Bockar för teamet bak hästen. Tack för upplevelsen..

 

Denna helg har varit fantastisk på många sätt, och det började i fredags, då min Kära Väninna kom, ytterligare en väninna dök också upp. Vi skulle grilla och spela kubb ihop med en massa andra vänner, kubb blev inställt pga dåligt väder, men grilla kunde vi göra, även om vi rökfyllde hela lägenheten till dom vi var hos ;) 

Riktigt nice förfest och god mat, gjorde att vi var på topp när vi knallade bort till Kvarnparken, där SnowStorm skulle uppträda senare på kvällen ;) 

Redan i kön utanför träffa jag på en hel del vänner som man sällan ser eller pratar med, har en del av dom på FB, men inte alla. Väl därinne stötte vi ihop med exet's syrra och hans ex fru ;) var kul att träffa dom, men inget som läggs i minnet direkt. Kvällen var kanon, vi dansade och hade det riktigt nice. Sprang på flera gamla bekanta, människor jag inte sett eller pratat med på över 30 år, jisses, nu lät jag gammal ;) Fick många fina komplimanger och tackar ödmjuk för dom.

SnowStorm var bra, fast jag kommer ärligt inte ihåg alla låtar, förutom sommarnatt som är en hit, alla dagar i veckan ;) En härlig kväll med flera av mina allrs bästa vänner, somnade gott vid sidan av min Kära Väninna <3

 

Lördagen var det färd upp till Stockholm som gällde, plockade upp en väninna i Norrköping som bestämde sig i sista liten att hänga på, så kul att hon gjorde det, gillar henne mycket <3

Färden gick till mina goda vänner i Solna, där vi skulle sova. Men vi hade inte så mycket tid att bara umgås, fler joinade tidigt och vi började att fixa oss inför den stora festen, Mega Abzint, Abzint som anordnat 3 stora fetser i Norrköping som jag varit på väg till men aldrig hamnat där, men igår var det äntligen dags. 

Bestyr med vad alla skulle ha på sig, jag bytte ett par gånger, för det var egentligen meningen att jag skulle på en förfest, de andra skulle jobba på festen, så dom skulle åka tidigare dit. Men det slutade med att jag åkte dit ihop med dom.

 
 

Väl där ca 1 1/2 timme innan det öppnade var det kaos, då menar jag fullständigt kaos, ägaren av lokalen hade inte flyttat ut möblerna därifrån, så folk hade håll på hela dagen och kvällen, dom fick bygga en helt ny bar, dra ledningar, fixa diskho, rinnande vatten, men alla som var där, inkl jag, hjälpte till så gott vi kunde, och dörrarna öppnades kl 22. Det vällde in folk, massor av människor i olika utstyrsel, wow ;)

Jag hade fått ett uppdrag, visste inte så mycket om det, men anade en del, fick iaf besked att dricka 2 lit vatten på en timme, haha, fixa det på 45 min ;) Återkommer till den delen ;)

Många som kom känner jag, en del har jag träffat och en del lärde jag att känna, bl a han som spelade musiken, som även på lördagen gick i 80 talet's härliga musik. Vi håller kontakten ;)

Mycket folk, tippar på mellan 350 och 400 pers. Fullt tryck från början.

Jag gick runt å mingla, pratade med kända och okända. Fick mycket komplimanger, jag fick höra jag var snygg, jag var vacker, jag var sexig, jag var ett energiknippe och jag var till slut tårögd och väldigt ödmjuk över vad människor kända som okända sa till mig, tusen tack alla <3

Lite här och var i lokalen var det olika preformens, på ena scenen var det typ insmörjning på dom som gick med latexkläder, klänning, kjolar, masker och heltäckande bodysuits, snyggt men inget jag vill ha.

På en annan scen handlade det om rep, mannen band sin kvinna som en docka, där han styrde olika delar av hennes kropp, armar, håret, ena benet var vikt och bundet, så när han drog upp henne via repet som var fast i taket, hade hon endast det andra benet att balansera på, imponerad, men inget jag skulle vilja göra.

Många var fastspända på kors, som var utplacerade lite varstans. Och även jag, när jag blev kallad på för att bli fastspänd av Kära Mrs M. Endast iförd i mina stövlar och en gagball,  jag var den enda i lokalen som var naken haha. Men jag kunde stänga av sorlet och musiken ganska fort och komma in i subspace. Min kropp reagerade som vanligt när Mrs M svänger sina olika piskor på mig, jag kände jag var nära, nej sa hon bara, inte än, fick verkligen koncentrera mig på att inte komma. Med nästa piska manade hon fram min orgasm, åhh den som kom var så nice, det skvätte åt alla håll, även om det var mindre en vanligt, hon fortsatte med ridpiskan, med den var hon hård mot mig, men lät villigt min kropp ta emot, som svarade med ytterligare en härligt skön orgasm, blev varsamt nedplockad och in i hennes famn, landade sakta, fick vatten och kom till mig själv ;)

 

Jag är förundrard och även förvirrad över denna *stora* värld, BDSM. Så många olika fetischer, så många varianter, nålar, stearin, transor och så många olika konstellationer. Olika Dominor med sub's i halsband och koppel, stora kvinnor med små män. Ug stora kvinnor med små dominanta män. Var lite avundsjuk på dom kvinnor som hade halsband och koppel, och sin Master, var ju min stora dröm, men har av olika anledningar släppt den drömmen. Kanske kommer den lusten tillbaka nångång, men inte nu. En hel del av det jag såg hända där, är något jag aldrig skulle kunna göra, inte ens på försök. Och nästa gång, ska jag ha på mig en rosa spetsklänning ;) Ger definitivt fler signaler haha ;) Fast gillar dom kläder jag har...

 

Jag är förundrad, imponerad, längtansfull. Många intryck och känslor att bearbeta och också funderingar över saker och ting. Men en sak är jag helt säker på, jag har kommit hem, och hemma är i denna värld, ser fram emot vad framtiden har att erbjuda med skräckblandad förtjusning ;)

 

Nu dags att inta horisontalläge, kommer somna snart och med ett leende på läpparna ;)

 

Ha en fin kväll/natt

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage