Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Konsekvenser Lördag 26/3-16

26.03.2016 07:35

 

Godmorgon Världen!

 

Idag när jag vaknade uppskattade jag verkligen det var min egen säng jag låg i. Låg kvar en lång stund, vilket aldrig händer annars, bar upp både hundskrället ;) och kattskrället ;) i sängen och bara myste med dom. 

Men längtan efter morgonkaffet fick mig upp, som vanligt, tog en extra tur runt i lägenheten. Uppskattade att jag var hemma och kände mig glad att vara hemma. En tår trillade sakta ner för min kind, tacksam....

 
 
 
 

När saker och ting inte blir som tänkt, som planerat utan det blir totalt galet, totalt fel, finns det några val att göra. Har funderat inatt, igår kväll och även nu på morgonen. Och den okända *riddaren* som överraskande hjälpte mig så mycket, gjorde det hela lite lättare, men fick mig också att inse, att detta kanske inte är nåt för mig överhuvudtaget. 

Att jag söker något som inte är mig. Men kan jag verkligen ha så fel? Vet vad jag känner, vad jag gillar, men av någon anledning blir det fel, totalt fel. Får kanske backa och helt enkelt bara låta livet gå. Men vad är då meningen? Känns lite som jag börjar bli desperat. Söker mig till fel människor, eller rättare sagt, dom söker sig till mig. Undrar om det ibland står skrivet i pannan på mig: Idiot, lättlurad!! Nåt fel är det iaf.

 

Kommer att tagga ner, ordentligt, tagit bort annonsen på BC, ska även skriva om texten både där och på DS. Känns för tillfället inte roligt. Bara fel. Hade hoppats att *riddaren* skulle visa mig vägen, men så blir det inte. Men var iaf tacksam mot han igår. Att han faktiskt var en *riddare* i nöden. Men vet han blir borta..... Kommer att sakna han iaf ;)

 

Får ta konsekvenserna, släppa och gå vidare, är ju så livet fungerar.

 

Ser iaf framåt nästa helg, en helg som innebär att få träffa underbara vänner och bara umgås ;)

 

Nu dags att dricka upp mitt kaffe, ta en morgonrunda, ett varmt bad som mitt kropp behöver, ett par tlf samtal och ta dagen efter det.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage