Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Kärlek ;)

23.02.2017 06:29

 

Godmorgon Världen!

 

Lite jobbig natt, vaknat många gånger, så är seg idag. Men i värsta fall, går det ju att ta en tantvila senare idag ;) Har kanske med ålder att göra? Men som oftast, åldern är bara en siffra. Man ska inte lägga så mycket vikt på den, och framförallt inte om man träffar någon som är yngre, då spelar åldern inte nån roll ;) Klickar man, så klickar man. 

I yngre dagar drogs jag till män som var äldre, idag är det tvärtom ;) Jag vill ha långa tränade härliga hunkar, haha, och det visar sig att dom långa härliga hunkarna vill faktiskt ha en sån som mig ;) Äldre, ett antal kilo för mycket, lite galen och crazy kvinna som mig, känner mig hedrad hihi. Spinner vidare på den.

 
 

Kärlek är något jag inte förväntar mig längre, kommer den, så tar jag vara på den självklart. Fast idag lever jag som om jag inte kommer att älska igen. Har haft förmånen att göra det, några gånger, vilket utmynnande i långa förhållande, men räknar inte med det längre. Har träffat några som jag har gillat skarpt, som kanske kunde ha utvecklats med rätt tid och rum. Idag tar jag vara på den eller dom jag gillar, och som gillar mig tillbaka.

Och imorgon är det dags att träffa någon som jag egentligen hade släppt, av olika anledningar, men som skrev till mig och ville träffa mig, och jag sa ja till det, blev så glad. En helg med han, goda vänner och klubbesök på lördag. En lördag som kommer att bli helt galet kul att få bevista. 19 par, 8 tjejer och 22 killar är anmälda, wow. 68 härliga människor ;)

Ryktet om LOVESHACK har verkligen spridit sig. Alla känner sig välkommna där, par, tjejer, killar, transor, ja alla är välkommna där. Dom har verkligen gjort sig förtjänta av detta. Och i o m att folk börjar att strömma till gör att klubben kan utvecklas, byggas ut, för den behövs verkligen. Vore häftigt om källaren snart kan tas i bruk, men det behövs pengar, donationer m m. Coolt att få vara med att utveckla denna härliga oas i lilla Degerfors ;) Bra för samhället också, fullbokat boende en så här helg. Längtar till att åka iväg imorgon ;)

 

Nu dags att fånga dagen, dricka upp kaffe't, gå morgonrunda med doggen, och sen iväg till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage