Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Känslor och svek! 3/11-2016

03.11.2016 08:03

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var det inte det marsande kattskrället som väckte mig, utan en massa plig i tlf, hade glömt stänga av ljudet!! Men det var bara att stå upp när någon behöver mig. Det gör mig ledsen att det blivit som det har, men har hela tiden haft den känslan, att det kommer inte att hålla.

För även i ett förhållande måste man få space, vara ifrån för att umgås med andra och med vänner. Så var det inte i detta förhållande.

Att flytta långt hemifrån, nytt ställe, nya utmaningar, nya vänner kräver sin kvinna och sin man självklart. Man måste hitta det lilla lite varje dag, få saker och ting att fungera. I början är ju allt nytt och oftast rosenrött, men livet är inte rosenrött, hur man än vrider och vänder på det. Varje dag är en utmaning, även när man kommit in i vardagens lunk.

Man måste även på tråkiga dagar hitta det lilla för att det ska fungera, även på lång sikt.

Man måste ge för att kunna ta, annars är det kört, enkel ekvation. Och nu får jag försöka hjälpa till det jag kan bidra med. En famn, erfarenhet, mitt hem om så behövs.

 
 

Hopp ska man ha, hoppet till något man vill måste finnas i bakhuvudet, men har faktiskt mer eller mindre gett upp om att finna någon som vill dela saker och ting, kärlek, livet. Jag söker inte längre. Är det meningen så är det meningen.

Jag fick mina smällar, var långt ner, men har kravlat mig upp igen, och lämnat det bakom mig. Jag var för blåögd och ville för mycket, det har jag tagit till lärdom.

Finns många som skriver att dom vill dominera mig, dom som hitills har försökt, har misslyckats ;) Ska en väldigt speciell man till för att klara att dominera mig fullt ut. Dessa som varit, har helt enkelt inte det som krävs. Med ord ja, men inte med handling. Jag är och förblir en stor utmaning, för jag kräver att det även ska finnas känslor, starka och riktiga!

Mår ganska bra om dagen, psykisk, fysikt är det ännu inte helt läkt, men är på G med det mesta ;) Så snart är jag tillbaka för fullt haha ;)

Nu dags att fånga dagen, morgonrundan och sen fixa lite till här hemma, det närmar sig ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage