Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Känslor och minnen. 30/12-2016

30.12.2016 04:40

 

Godmorgon Världen!

 

Blev en lång natt för mig, har inte sovit nånting. Gick och la mig i sängen, men där låg min inneboende och susade så gott. Sen försökte jag med soffan och tv'n på, var nästan, så försökte jag med dottern's säng innan jag gav upp 04.16 ;) Så detta kommer att bli en låååång dag. 

Har mycket som surrar runt i toppen, och det var full fart hela dagen igår, med förberedelser inför Nyår och bakning till stallet ;) som för övrigt har 4 starthästar på lördag, när Mantorp är värd för V75 cirkusen, har tyvärr inte tid att närvara, då jag har mycket att fixa inför Nyårskvällen med många gäster/vänner och 3 rätter's middag på menyn. Ska bli riktigt nice att hålla en stor middag igen, var längesen, och jag har saknat det. 

 
 

Känslor är inget man kan förutsäga, dom kommer oväntat, utan förvarning på olika sätt. Ena dagen känner man så, nästa annorlunda. Ibland förstår man inte själv varför man känner så och så, det finns helt enkelt inte nån vettig förklaring på just den och den känslan. 

Råkade ut för den igår kväll, bara så där, utan att veta varför. Förstår inte själv varför, och då är det svårt att få andra att förstå den också, självklart. Får fundera lite på den. 

Jag har varit svag, tillåtit mig själv att falla långt ner, på flera punkter, och det har tagit mycket kraft och tid att komma dit jag är idag. Idag är jag stark, men samtidigt vet jag att det är så lätt att falla igen. Men ska göra mitt bästa att inte komma dit igen.

Jag har det bra idag, jag mår ganska bra idag, och idag är första dagen på resten av mitt liv ;) Jag har accepterat att jag antagligen kommer att vara själv resten av livet, med det menar jag att bo själv. Och visst saknar jag att vakna upp vid sidan av någon speciell, men får ta det som det är. Jag är ingen som hoppar runt i olika sängar, tar inga tillfälliga möten, sån är jag. Det är därför jag antagligen kommer att vara singel resten av livet haha ;) 

Nu är det en del inplanerat framöver efter Nyår. Mini Abzint i Norrpan nästa helg, träffa goda vänner igen, och vem vet, kanske jag får sällskap av någon. 

Livet ger och tar som vanligt, och ibland är det bäst att springa långt bort. Jag har mycket kvar att ge, men vill också ha, och där kommer detta med att jag inte träffar någon hur som helst. Jag vill självklart behaga på olika sätt, inte bara få, även om det är underbart, skönt och häftigt. Jag brukar alltid komma till en punkt, när jag vill ge tillbaka, ibland får jag, ibland inte. Självbehärskning har aldrig varit min starka sida ;)

 

Igår hände något snodigt, som vi säger på norska. Tog fram en skål efter Mamma <3 och i där låg ett vykort, från mig, daterat i juli-78, fattar inte att jag missat det. Jag hade sänt det från Vemdalen, där vi hade stuga på den tiden. Bara det att finna detta, menar, vem sänder vykort idag haha. Väckte upp en del minnen, med han som var min boyfriend i 6 år, vi flyttade ihop månaden innan detta kort sändes. Det var kul att hitta detta, och jag tackar mamsen att hon sparade det, nu ska det upp på mitt kylskåp ;)

 

Nu har jag skrivit av mig en del, var skönt att sitta här själv igen, ensam, förutom djuren da, och längtar faktiskt till att jag åter bor själv med bara dottern. Blev lite länge med inneboende, för mycket tv, hade ju nästan aldrig tv'n på innan. Men bara 1 månad igen ;)

 

Nu är det dags att fånga dagen, riva i frysen efter det som ska tinas. Åka till stallet med det jag bakade, städa lite, och sen invänta min kära väninna som kommer senare idag, hon har bokat badkaret hehe ;) 

 

Så, Jag önskar er ett skönt avslut på detta år 2016, så hörs vi nästa år ;)

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage