Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Kanske ;) Tisdag 1/3-16

01.03.2016 04:38

 

Godmorgon Världen!

 

Idag går vi äntligen in i Mars, hopp om vår i denna månad, ivf i slutet ;)

Somnade gott igår, sov lite på förkvällen och sen för mig många timmar fram till jag stod upp. Lite mer på hugget idag än igår, åkte ju hem tidigt från stallet, var riktigt sliten och hade ont.

 

Idag börjar resten av mitt liv, ny tid, nya möjligheter och det känns bra. Tog bort min KIK igår och ersatte den med nytt namn, kändes bra. Och idag har även min domän satts i bruk på denna sida, dags att gå ut public ;) Vill ju ha lite mer snurr på min sida. Vet ju att dom flesta från BC och DS inte läser, utan bara är intresserade i bilder.. Fast det är ju också typiskt män ;) 

 

Satte ut annons på BC igår, är väl inte optimalt att ha en sån annons på BC, då jag söker något speciellt. Är absolut inte intresserad av nåt engångsligg, vilket en del självklart skrev och frågade om. Att det ska vara så svårt att läsa på BC, tycker inte intelligensen är speciellt hög. Bilder är vad dom flesta bara ser på, och sen sänder iväg ett brev. Jag märker ju med en gång om vederbörande har läst min profilsida eller inte. Men ni som inte läser, missar information som kanske är väsentlig för att just du ska få ett svar. Tänk på det nästa gång du går in på en sida.

 

Men blev väldigt glad över dom fina breven med många komplimanger, en del från män/killar som är upptagna, men också från singla. Tackar ödmjukt för dom. En kvinna kan faktiskt aldrig få för mycket av sånt, och framförallt inte i min ålder. Har väl snart gått ut på dato, eller ;) ;) ;)

 
 

Fick kontakt med några härliga igår, och nu har vi kontakt på KIK. Är ju så mycket lättare att skriva där än på BC. Få se vad det leder till. Räknar med att träffa en av dom i helgen, när vi åker upp till Stockholm. Spännande ;)

 

Som sagt, Stockholm i helgen. Alla detaljer inte helt klara. Vet inte än var vi hamnar, men känner mig ganska confident att detta vad ska vi klara ;) Men det blev diskution om ev nya framtida vad, haha. Återstår att se om jag/vi tackar ja till det, tvilsamt då det till vanligt är svårt att genomföra, och ändå svårare så här. Men gillar utmaningar...

 

Nu har jag inte tid att skriva mer.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage