Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Kallt ute. Torsdag 25/2-16

25.02.2016 04:43

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknade jag före klockan, fast det händer ofta ;) Ganska pigg och utvilad, behövs, för idag blir det full fart i stallet. Alla *mina* ungdomar ska köras, i det andra stallet ska dom som startar på söndag vässas lite, gläder mig våldsamt till söndag, så spännande ;) Funderar på om jag nästa vecka återigen sätta mig i vagnen och börja köra igen. Är väl en 6-7 år sen jag kärde sist. Har ju tänkt att jag nu ska börja köra mitt hjärta Rowena, fast hon är speciell, hon är stressad, hon är stor och hon ändrade ju lite av sitt beteende efter operationen, varför vet jag inte. Men har riktigt tro på henne som travhäst ;) Optimist har jag alltid varit när det gäller hästar, hehe.. Men får se hur det blir, ska iaf, om det blir nästa vecka eller om 2 veckor, spelar ingen roll..

 

Fryst på igen inatt, men ser stjärnorna, så solen kommer säkert senare. Satt utanför stallet med en kopp kaffe igår, solen värmde så gott, trots en bitande nordanvind. Men en dag närmare våren, solen, värme ;)

 
 

Vi kan och gör val, mer eller mindre varje dag. Vi väljer att börja gå med antingen höger eller vänster fot, hade det blivit annorlunda om jag börjat gå på den motsatta? ;) Antagligen inte ;) 

Jag gjorde aktiva val igår, som jag är nöjd med. Rensade lite bland *vänner* jag har på FB, tog bort gamla meddelanden. Och så tog jag bort all konversation jag haft under snart 1 år med Skitstövel 1, har förstått han öppnat sin fejksida igen på FB, men blockat mig ;) Haha. Tog även bort allt med Skitstövel 2, och även Skitstövel 3, som antagligen är Skitstövel 1, han är säkert Skitstövel 2 också, haha. Knäpphuvud. Är glad så här i efterhand det blev som det blev. Och har börjat ångra att jag träffade han. Ska väl inte det egentligen, för jag hade det nice, blev väldigt bra omhändertagen, men har iaf börjat göra det.. Har fått nog av Skitstövlar, fått nog att bli behandlad som trasch, fått nog av att bli trampad på, fått nog helt enkelt. Känns bra att jag tog bort allt igår, även tlf nr, bilder, ja allt som påminner om dom, eller är det bara Han? Haha, Ja skitsamma. Tog även bort alla kontakter jag hade på KIK. bara min kära väninna kvar där, haha, där pratar ju vi nästan aldrig ;) Men det kom meddelanden där inatt såg jag. Ska läsa, senare. 

 

Börja om, göra rätt. 

En del skriver till mig, här eller på BC om att dom vill ha flera bilder. Jag har denna blogg som en dagbok, ett sätt att rensa mitt huvud. Ibland bara en massa svammel, ibland lite allvarligare ting, och ibland om det hänt något kul på helgen. Sexäventyr delar jag med mig, ibland. Men det ska ju också hända nåt, eller hur? ;) Har varit kolugnt på den fronten, har slickat mina sår. Men dags att börja flaxa lite ;) Så text och bilder kanske dyker upp när du minsta anar det ;)

 

Nu dags för mera kaffa, börja dagen, gå morgonpromenad med hunden, på med ett bylte av kläder, så jag inte fryser i stallet ;) Michelingubbe? Så sexig, ta en bild kanske? Haha...

 

Ha en fin dag 

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage