Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Kallt 14/1-16

14.01.2016 08:47

Godmorgon Världen!

 

Hade klockan på ringning halv 5 som vanligt imorse, hoppades ju att jag skulle vakna utan nackspärren, men ack så fel jag hade, är om möjligt värre idag, säkert för jag tog en sovtablett, för jag har sovit gott iaf, nästan till halv 9, hur ofta gör jag det? Så stallet lär det inte bli förrän till måndag, ledsen för det, vet hur mycket det är att göra.

2 hästar ska iaf starta. en på Örebro på söndag, och så hedershästen som gör comeback på måndag efter sin hovbensfraktur, hoppas på ett bra år för han, fatts ju endats 40000 :- till miljonen i insprunga pengar, heja heja.

 

Fick ett mail häromdagen, via bloggen här. Nån tycker jag blottar mig för mycket, visst det gör jag, men det är ju därför jag har denna blogg, att få skriva det jag känner för, tankar, känslor på gott och ont. Sen är det väl inte det optimala att ha den knyttad till BC och DS, men kan ju inte ha den helt öppen, ibland är den ju inte riúmsren ;) Haha, fast just på den fronten har det varit lugnt ganska länge nu.

Men en hel del inplanerat, kanske redan i helgen, om jag blir bra i nacken. En tur till Norrköping, Eva kvällen tänkte jag och min väninna ev gå på, var visst över 50 tjejer anmälda, så fullt lär det bli, när flocken av kåta killar och män släpps in senare, galna av kåthet haha ;) Då handlar det ju inte om *en tupp i hönsgården* utan säkert en 70 st ;) Men åker dit mest för att träffa vänner, sen om det blir nåt sexa av, återstår att se. Är ev ett GB inplanerat också, har faktiskt aldrig haft ett ordentligt GB, men har bestämt mig för att iaf prova, man ska ju prova saker å ting, ivf en gång i livet ;) Men sen om det blir nåt av detta i helgen, ja det står skrivet i stjärnorna. Ligger ju lite lågt om dagen, pga av mina

 

2 skitstövlar ;)

Den ena är ju *borta* räknar jag med, anser inte han är någon seriös Master, man har ett ansvar om man ska ha en sådan relation, fel gör alla, och det ska tas hänsyn till att man är oerfaren, men inte denna man, hoppas du hittar vad du söker.

Den andra, ja det är nån helt annan sak, pratar en hel del, chattar, men jag är så splittrad när det gäller han, han har behandlat mig illa, inte när vi träffats men efteråt, det är inte bara att fortsätta som om inget har hänt. Han vill ju att jag ska komma nästa helg, rekommenderar det som han skrev igår, haha gillar den personligheten, kan inte rå för det. Men jag är bitter över det som hände, och det går inte över bara sådär. Vi får se vad som händer i den *saken* ;)

 

 

 

Nu dags för mera kaffen, dottern kom och joina mig nu, hon är ledig idag.

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage