Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Jag mår ok ;) 25/8-2016

25.08.2016 04:47

 

Godmorgon Världen!

 

Oj, inatt har jag sovit som en stock, så skönt, vakna bara en gång, att det var så varmt, men klagar absolut inte på det ;)

Gårdagen var en härlig dag. Först stallet. Älskar att komma på morgonen och se dom glada huvudena sticka ut. Ögonen säger, godmorgon, kan vi få komma ut nu ;) Har stegräknaren på, så när jag släppt ut dom i stora stallet, har det redan blivit 2 km, brukar snitta på ca 9 km varje dag jag är i stallet. Hade blivit mycket mer, om det var jag som gick vid sidan av unghästarna, men nu är det jag som kör. Och igår började vi trava, och de 3 skötte sig exemplariskt, skitkul ;)

Idag blir det att finslipa Mitt Hjärta <3 inför måndagen eldprov, är redan skitnervös. Svårt veta i förväg hur hon ska uppföra sig med allt nytt som är på en tävlingsdag, fart har hon så det räcker och blir över. Men bara hon håller sig i trav så blir det kanon, glädjer mig våldsamt till måndagen, wiiii ;)

 
 

Fick också några underbara timmar ute i Vätterviken igår. Åkte inte hem förrän vid 17.30 tiden. Solen gassade på kroppen och det blev också några bad, var ca 18-19 grader i Vättern, underbart, men är lite snorig nu, hmm. Fick sällskap av en mycket trevli man från Norrpan, någon jag aldrig sett där förut, men han frågade om han fick joina mig. Få se om han nappar på mitt förslag ang lördagen haha.

Var full fart i tlf när jag låg därute, mycket som händer nu ang helgen. Bokningar, inlägg i gruppen som skapade lite hmm roliga inlägg och svar, skratta gott iaf.

Och glädjande nog blir vi över 30 personer som även joinar på mat ihop på fredag kväll, kanonkul ju ;) Att träffa gamla som nya vänner så här, är bara helt underbart. Sen vad kvällen bjuder på, får vi se. En del ska säkert till klubben, andra drar sig tillbaka på hotellet, andra, tillika oss, går ut någonstans i Norrpan ;) Och jag har redan börjat planera nästa Livsnjutarfest hehe ;)

Jag är glad, jag mår ok, jag ser framåt och lämnar det gamla bakom mig. Riktigt beslut och nöjd med mig själv haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, mer kaffe och sen iväg till stallet, tjohoo..

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage