Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Jag är glad. Onsdag 18/5-2016

18.05.2016 04:57

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp före klockan idag, pigg men sliten i kroppen. Så kaffe't smakar extra gott ;)

Vädret har ändrat sig, åt rätt håll, varmare, solen på väg upp och jag blir så glad. Satt på balkongen igår kväll och tog en kall öl, det är förbaskat gott ibland ;)

Drömmar blir inte ofta till verklighet, jag har bestämt mig att tillsvidare släppa min dröm. Den jag önskar och vill ska slå in mest av allt. Min misstänksamhet och brist på förtroende, spelar för stor roll idag. Jag är rädd helt enkelt, jag tror det rör sig om att jag helt enkelt är rädd för att bli lurad igen, lurad som jag blev att dessa skitstövlar, som jag tror är helt enkelt en och samma, fast med olika fejkprofiler på diverse sidor på nätet. Börjar jag inleda någon konversation, vill jag med en gång veta både det ena och andra, alla klarar inte av min misstänksamhet, så tills vidare släpper jag min dröm och lever vidare helt enkelt. Den som söker, ska finna....

 
 

Frukosten i stallet igår morse, blev till en rolig disskution i hur man äter ett knäckebröd, i detta fallet, Rågrut ;) Hr Karlstedt och jag var helt eniga, dom andra bara skratta och rista på huvudet. För visst äter man längs rutorna? Gärna 2 och 2, det gör iaf han och jag haha. man följer mönstret, vågorna i knäckbrödet. Precis som man alltid smörar på rätt sida, d v s inte på ovansidan ;) Nu äter vi mest Rågrut, men vi får se om det står en annan sort på frukostbordet idag haha ;)

 

Stallet tar upp mycket av min tid, jag mår bra av att vara och köra hästarna, men jag blir också totalt utpumpad och orkar som regel inte mycket efter jag kommit hem därifrån. Blir för långa dagar helt enkelt. Men nu som det ser ut ang vädret, så börjar jag gärna tidigare (är ju alltid uppe tidigt på morgonen) och kan då åka till Vätterviken där jag hämtar mig fortare än om jag skulle varit hemma. Helgen som var återhämta jag mig med att bara vila. Det blir så även denna helg som kommer. 

Jag laddar för en helhelg i Stockholm sista helgen i Maj istället, med kronan på verket Mega Abzint, som jag längtar att äntligen få bevissta detta event jag varit på väg att vara på, de 3 sista stora som har anordnats i Norrköping. Av div anledningar har det inte blivit av, men nu ska det bli det. Jag har ett uppdrag ;) 

Ett annat mycket mindre event är på fredagen, dit ska jag också, med vänner, kända som okända, blir en bra förfest till lördagen, så en helhelg i Stockholm inplanerad och det ska bli riktigt nice att åka upp dit.

 
 

Ovanstående text stämmer bra in på mig. Just detta med att tycka om sig själv. Har haft en hel del problem med det. Tycker jag är för tjock, passar inte, o s v. Men idag har jag accepterat att jag ser ut som jag gör, duger som jag är. Fast gilla mig själv mycket, nja är väl inte riktigt så. Ang det, där finns en annan dröm, som också antagligen bara blir just en dröm. Men det är ingen dröm jag går och tänker på hela tiden, utan den kommer och går, till och från ;) Drömmar ska man ha, längtan ska man ha. Hur skulle livet vara annars, utan drömmar. Ganska tråkigt enlig mig da ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden, fixa frukost till dottern och sen iväg till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage