Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Intryck och känslor Söndag 1/5-2016

01.05.2016 13:04

 

God EfterMiddag Världen!

 

Nyligen hemkommen efter ett häftigt dygn i Norrköping, som än en gång levererade stort ;) Många tankar, känslor, intryck finns i toppen, surrar som vanligt efter en fest som detta.

Vi var tidigt incheckade på hotellrummet, jag och min Kära Väninna. Som vanligt åkte paddan fram med högtalare, musik är ett måste såklart ;) En pinne till mig och en grogg till henne. Slängde oss i sängen, tog den vanliga bilden på oss och la upp på fejjan haha. 

Talade om jag hade en överraskning till henne, vad eller när sa jag inte, men kunde se hon blev lite nervös, förväntasfull och nyfiken. Visste hon skulle gilla den överraskningen skarpt. 

Babbla och hade roligt som vanligt, tog oss varsin dusch, kollade vad vi skulle ha på oss, har alltid svårt att bestämma mig, handlar lite om dagsform, vad man känner för. Hade varit och hämtat paket från wish innan jag åkte, 2 klänningar hade kommit, den svarta prova jag och det blev den jag skulle åka i, den var snygg..

 
 

Provade en av de andra nya jag köpte för ett tag sen, tog bild/bilder och chocka Facebook med att lägga ut på min vanliga sida, haha kan tänka mig att många rynka på näsan, skiter jag fullständigt i, men la upp på den vanliga klänningen också, skrev, bara skoja med er hehe. Kan riktigt se syrran framför mig när hon såg bilden, får säkert nån kommentar på det imorgon i stallet hihi, så är det att ha mig som syster ;)

 

Trots vi var tidigt i Norrköping så sprang tiden ifrån oss, så vi hann inte joina de andra på Bishop innan vi skulle till Club Abzint.

Väl där så var det redan folk där, härliga coola häftiga personer, kända som okända, men man känner sig så välkommen i denna krets. Inga ytliga människor utan öppna, varma människor med olika slags kinks.

Vi hade beställt intimrakning av Mr K, jag hade odlat haha, fan som det har kliat, fattar inte dom som har en buske hehe. Jag var först ut, är nog första gången jag har njutit av att ligga så öppen. Visst har legat så och knullat men inte så här. Visste jag var i goda händer, var en härlig upplevelse, fler ggr tack ;)

Efter att min Kära Väninna var klar, mingla vi här och där, några hade redan satt igång och man hörde och såg piskrappen vina över rumpor och kropp, häftigt.

Så var det dags för överraskningen ;) Vi skulle fota, Mr K är ju fotograf, började med mig, hade bestämt innan i vad, ett byte, sen var det dags för att fota oss 2 ihop, oj oj oj vilka fina bilder det blev, längtar tills jag får dom senare idag. Såg att det var en hel del kanonbilder och jag kommer att se och bestämma vilka jag vill ha i svartvitt. 

Vi skojade och sa, att nu får vi öppna BC sida ihop, Salt o Peppar som dom kallar oss haha, ja vem vet.

Fick *smaka* på Mr F's stora tunga hemmagjorda *katt* tänkte liksom bara prova några rapp, men han sa bara räkna ner, sen blev det den lilla *katten* och den kändes, men jag bara räknade, fokuserade på siffrorna och njöt till fullo....

 

Var med om nåt konstigt igår, känslan var överväldigande och framförallt överraskande. Där stod han framför mig, min kära goda vän Mr J, make till min kära väninna Fru M, vänner sen många många år tillbaka, ståtli, snygg som vanligt, men igår hade han på sig ett par grymma skor, taggar på klacken, och känslan jag fick var att jag bara ville gå ner på knä, på alla fyra och bara krypa fram för att kyssa hans skor. Jisses vilken känsla det var, där kom min ug sida fram, spontant och naturligt. 

Jag fick möjligheten senare på kvällen, jag kröp, jag kysste hans skor, ben och samtidigt var det någon som använde paddeln på min rumpa, var en häftig upplevelse, och så här dagen efter vet jag inte vad det var som gjorde att den känslan kom. Mr J sa det var coolt att vara den Dominanta, vilket han inte annars är i sådana här sammanhang.

Senare blev jag och min Kära Väninna beordrade att krypa in i buren, hon skrattade, fnissade och förstod nog inte riktigt vad det var frågan om ;) Jag gillade den känslan, att sitta där, med blicken sänkt, veta att det var många som stod utanför och diskuterade och helt enkelt ignorera oss. Efter en stund kom Fru M in i buren, hon tog bara på låret och plötsligt körde in naglarna på insidan och där kom jag, åhh denna känsla att komma i fontän utan att bli penetrerad eller ha en kuk i sig, den är oslagbar. 

 

Jag vet att jag hör hemma i denna värld, är ännu mer övertygad. Jag har hittat min plats. Sen att finna någon som vill och kan, ja det är en annan sak, men jag kommer att göra det, i dessa härliga människors krets. I slutna sällskap finns Han som vill ha mig. 

Ett nytt blad vänds i mitt liv idag, det bestämdes inatt när jag möttes av ett överraskande oops, kändes fel, orättvist, efter så här lång tid, inget hejdå gjorde mig ledsen, men det oopset gjorde att jag nu tagit bort KIK, IRL mer eller mindre med en gång är det som gäller för mig framöver. Tog även bort annonsen, är ändå bara oseriösa som bara ska prata. Skulle lyssnat på mina vänner, men känslorna tog överhand. Ett Nytt Kapitel i mitt liv börjar idag...

 

Nu dags att slappa i soffan, få tillbaka mig.

 

Ha en fin dag.

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage