Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Hur länge denna gång! 15/8-2016

15.08.2016 04:33

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till regn!! Det stod det inte att det skulle bli, utan det skulle vara sol. Blir så trött på detta skitväder. Jag har redan börjat bli lite förkyld efter förra veckan's blåst och regn. Sömnen blev väldigt hackig inatt, ändå jag var trött. Men får ta en blund på ena ögat efter jag kommit hem från stallet i em.

 

Haft en härlig helg med goda vänner. Dessa 2 är jag så glad att jag har i mitt liv. Raka rör, inget pjosk utan helt enkelt bara skitkul i deras sällskap.

 
 

Var så kul att förberada maten, laga den, alltför sällan jag gör nu för tiden. Har en del i frysen, och måste ju rensa ur nån gång. Pannacotta med hallon och chokladmousse med grädde och jordgubbar till efterätt, passade dom inblandade också ;)

Blev en salig blandning när det gällde alkohol, rosévin, öl till maten, chokladmintu till efterätten och så prova vi min nya shot's, som jag inhandlat på Tyskland's turerna. Ananasshoten var syrlig, nästa gång blir det med krossad is, jordgubbsshoten var riktigt god, men ett sånt glas av varje räcker för mig, blev whisky resten av kvällen för mig och Jäger på de andra. Hade tänkt köpa Jameson så jag kunde gjort Irish's men glömde att inhandla, får göra det på nästa tur. 

Karaoke blev det självklart, fick t o m Mr J att sjunga haha. Älskar såna här kvällar, så mycket skratt och det behövs. Nu ses vi ju snart igen, för om 14 dgr är det den stora Livsnjutarhelgen med gruppen på FB. 

Lördagen är klubben våran, medans fredagen är öppen för andra också. Nu är jag inte speciellt taggad att åka, men som admin för gruppen är det min skyldighet att vara där och vara värdinna. Men lusten att bara ge fan i att åka är stor, och det pga en fitta till kvinnfolk, men efter festen är det stopp, då sätts foten ner för detta hemska fruntimmer. Att hon själv inte begriper är en gåta, men intelligensen kanske inte är på topp ;) Nu kom bitchen fram haha.

 

Han kom tillbaka igår, ni vet, Han som finns i hela mig, och då öppna jag det jag sände efter för ett tag sen, så självklart fick Han mig att ta bilder, bjuder på 1.

 

Gilla denna röda men såg också att jag har gått upp i vikt, måste bli ändring på det. Men det tar jag sen. Undrar hur länge Han stannar denna gång. Tills jag och Han exploderar igen haha, vi är som katt och hund ibland, men jag vet varför jag exploderar ibland, undrar vad hans skäl är.

Men hur jag än försöker, så är Han med mig nästan hela tiden. När Han är borta är jag först, för det mesta, skitförbannad och tänker nu är det bra, men så kommer saknaden, känslorna som Han leker med som Han vill. Men faktum kvarstår, trots att jag fräser och klöser, och Han morrar och ryter så upptas kontakten om och om igen, så nåt finns, ser inget slut på detta, bara en början. Kanske det blir vi nån gång, kanske inte. Just nu är jag bara glad att Han är tillbaka, igen ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, dricka upp kaffe't och sen stallet, full dag idag. Var meningen vi skulle tvätta stallet i veckan, med början att rensa idag, får se hur det blir med det, nu när det blev regn idag. Imorgon är jag inte där, sjukhuset som gäller och är nervös för vad än beskedet blir. Hoppas det är något annat än den förbannade dritten igen.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage