Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Hipp hipp hurra <3 Tisdag 17/5-2016

17.05.2016 04:48

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp och det är Norges nationaldag, Hipp Hipp <3 Norge kommer alltid att finnas i mitt hjärta, har ju föreslagit för dottern att vi ska flytta tillbaka dit, men hon vill inte. Visst jag kan flytta själv när hon börjar på universitetet, men det är liksom inte detsamma. Kanske ska fundera själv, vart jag ska flytta, hmm inte idag.

Trött och sliten är jag, gick på knäna när jag kom hem igår efter en alldeles för lång dag i stallet. Men bara kände för att pyssla, och ge extra tid till hästarna. Dom är så fantastiska, *vi* har gjort ett kanonjobb med dessa unghästar, uppför som som gamla, vill verkligen göra sitt bästa, bara älskar dom. Nu är, som det ser ut, 3 st sålda, och dom åker inom en vecka, det är dyrt att ha häst i träning, så är det bara, men usch vad jag kommer att sakna dom..

 
 

Mitt liv idag är för det mesta okey, med tanka på saker och ting. Känner att jag hämtar mig fortare när jag blir/är nere, glad för det. Finns några i mitt liv idag, som gör jag kan kanske se fram emot att få ta del av min dröm, en dröm som kanske verkligen blir verklighet. 

Att det finns någon som är verklig där bakom skärmen och inte ett nät troll, en duminant, utan en riktig person. Min tillit till män är ju sådär om dagen, men sakta men säkert har ju någon fått mig att inte dra alla över en gräns.

Men har svårt att riktigt släppa det som ligger bakom mig. Undrar fortfarande, vad är vitsen liksom? Vad får dom ut av det? Fucking mind kontroll är inget att leka med. Men en dag ligger det helt bakom mig, och jag kommer att leva och tänka framåt även om det ibland surrar runt undran uppe i mitt huvud...

 
 

Drömmar har vi allihopa på olika sätt. Några blir uppfyllda, andra inte. Några har drömmar om att få vara med en äldre kvinna, typ som mig ;) Får dagligen mail från riktigt unga killar. Deras dröm är att få vara med just äldre. Vad är det som lockar dom? Är det erfarenheten? Lusten? Bara en grej? 

Ålder har ingen siffra, men alla har säkert sin egen gräns, så också jag. Visst jag har varit med yngre killar. En gång i tiden hade jag ett förhållande med en kille som var 8 år yngre än mig. Barnarov haha ;) Han var 16, jag 24, var i samma veva när min sambo dog, jag dro till Florida i 3 veckor. 

Då hade denna härliga kille börjat jobba på systemet där jag jobbade, den ena ledde till det andra, men han var mogen för sin ålder och vi hade det helt crazy. Men sådana förhållanden varar inte länge. Men han hjälpte mig att dämpa fallet efter min sambos tragiska bortgång.

Åldern har ingen siffra, men skulle idag aldrig kunna tänka mig att hoppa i säng med någon som är runt 20, hur vuxen den personen ens är. Men åldern spelar egentligen ingen roll, det beror ju mest på hur man som person är. Man kan vara omogen och vara över 40, skitstövlarna är ju runt den åldern, och dom är fan inte mogna, fast dom tror det. 

Så det är svårt att definera åldern på det sättet. Men som jag har blivit som person (även jag utvecklas) idag, gör att jag söker inte yngre killar,  dom har inte det jag söker, trots att åldern inte har någon siffra. 

Vet inte om Du som undrade, blir något klokare av mitt svar ;)

 
 

Dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden och dra till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage