Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Hemma Tisdag 5/4-16

05.04.2016 05:47

 

Godmorgon Världen!

 

Sovmorgon, fick sova ända tills klockan ringde, 1 timma senare än vanligt ;) Inget stall idag, men dottern ska ju ha frukost, så det var bara att pallra sig upp ;) 

Vaknade inatt av att det spöregnade, inatt av alla nätter. Vi lät unghästarna vara ute inatt, så dom är säkert våta nu. Men de andra får fixa det idag. Fast jag tänkte sätta mig i bilen kl 02 inatt och åka för att ta in dom, larvig man är ;)

 
 
 

För att återgå till i Lördags ;) 

När vi väl kom upp var det bestämt innan att vi alla skulle träffas innan på M/S Birger Jarl, eller dom som hann vill säga. Var ju vänner och även såna man inte kände som skulle komma från alla väderstreck. Skåne, Blekinge, Småland, Västra Götaland, Östergötland, Gotland och Stockholmsområdet förstås ;) Tror vi var ca 40 pers på samlingen innan. Var så härligt att se den ena än den andra komma upp för trppen, mitt hjärta bankade, vänner man inte sett på länge, hade verkligen längtat att få träffa dom igen <3 Ombord på Birka skulle vi samlas dom som ville i baren, vi blev ett stort gäng även där. Olika mattider gjorde ju att alla kunde inte joina, men totalt var vi 58 st.....

Vi skulle ju till *bolaget* innan vi gick ner i hytten, är ju ingen vits att ha med nåt, dom kollar ju oftast väskorna, och det är surt om man hade med och det blev taget.. Blev inte mycket, bara så vi hade i hytten ;) Väl nere, nästan framme, går vi förbi en hytt, var party där, tja sa vi haha, Brudar kom tillbaka hörde vi hihi. Där inne satt en gäng killar på runt 30, riktigt nica killar, från Göteborg, den ena var ju rena rama sexbomben, nästan så jag dregla haha. Fler av våra vänner joina innan vi gick till hytten för att fixa oss...

 

Vi skulle ju klä om till långklänning, jag vit, min väninna svart. Så tjusiga vi var. Kul att någon gång klä upp sig så..

Kvällen blev något av den bästa på länge, umgås, dansa, prata, skratta och självklart spexa lite. Dancing Queen, ja det blev jag, med ombyte av skor, för att återgå till barfota. Fick många komplimanger den kvällen, unga tjejer som stoppade mig, sånt är väldigt nice att få höra och suger tacksamt åt mig..

Ombyte för min kära väninna gjorde att en av Göteborgskillarna blev med ner i hytten, haha han sa, detta blir ett minne för livet, kommer aldrig att glömma detta eller er sa han hihi ;) Man måste ju bjuda på själv ibland. Underbart härligt rolig kväll/natt blev det iaf.... Att jag gick troslös var det nog ingen på båten som inte visste eller såg haha, dagen efter får jag frågan, Petra, har du trosor idag hihi. Ibland är livet så härligt, och jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker att jag som 53 åring partar och bjuder på mig själv.

 

Söndagens hemresa glömmer vi heller inte, vi höll låda jag och min kära väninna, blev filmade när vi dansade, nyktra ska tilläggas, ivf jag.. Herregud som vi skrattade, och alla med oss. En del såg vi inte på hemresan, div olika grupperingar låg i hytterna och hade härlig sex med varandra ;)

Saknar jag att vara swingers? Nej faktiskt inte, det livet är jag färdig med, sen länge. Kommer jag dit igen? Tvivlar på det.

 
 
 

Under kvällen fick jag tillsänt något på tlf, på KIK som gjorde att jag blev ordagrant knockad, jisses amanda, bilden som kom var bara wow, är denna man sann? Blicken på bilden gav mig rysningar långt ner i magen, egentligen ingen blick jag vill se, hård, beslutsam men den tog tag i mig på ett sätt som fick mig att längta, känna men också backa. Varför mig? Jag  är realist, ibland iaf, det lär stanna vid en fantasi, en dröm. Visade bilden för dottern igår, hon satte ord på det jag tänkte, varför pratar han med dig mamma sa hon. Visst vi har haft kontakt länge, men det ser inte ut som det kommer att bli något annorlunda nu heller, men drömma, ja det får jag lov iaf ;)

 

Får ju *inte lov* att dejta som jag vill längre för mina vänner. Dom blir oroliga, svårt att sova när jag nångång flaxar iväg, några gånger underbart, men sista gången katastrof, vilket gör att jag i dagsläget lyssnar på dom. Slutna sällskap framöver. Mini Abzint Valborg, Mega Abzint sista helgen i maj, vem vet, kanske jag träffar någon där, en man som jag kan ge mig till, som får mig att vilja släppa allt, få känna mig vacker och sexig för, som vill ha mig, göra mig till sin. Den som söker, ska finna....

 

Vi, jag och min kära väninna fick också erbjudande ang Midsommar, det blir Mellbystrand för vår del. Ska bli härligt, många vänner där, i husbil, husvagn, stugor och tält, håller tummarna för att vädergudarna är på vår sida detta år ;)

 

Svamlet klart för idag. Mera kaffe nu... Ja just det, vi tog bild innan klänningarna kom på, kanske jag lägger en bild i galleriet, nån dag ;)

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage