Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Hemma 4/2-16

04.02.2016 05:38

 

Godmorgon Världen!

 

Skulle haft sovmorgon idag, men vaknade strax efter 5 iaf. Konstigt vad vanor sitter i kroppen, svårt att komma ifrån sånt som helt enkelt sitter i ryggmärgen. Kasta in handduken igår, så att säga. Åkte hem tidigt från stallet, gjorde bara rent och fodrade mina *bebisar*. Mår inte helt ok om dagen, och lämnade även tbx bilen till syrran som jag haft några veckor. Tar en time out från det mesta just nu. Stängde ner Facebook också. Stängde även av tlf. Känner för att stänga ner BC också. Tog bort alla bilder, förutom en profilbild. Står och stampar just nu. Känner mig vilsen, lite tom faktiskt.

Vet ju vad det beror på, och kan inget göra åt det. 

 

Men ska iaf åka iväg i helgen, har ju en dejt. Måste på nåt sätt komma mig vidare. Och just nu känner jag att det är det rätta att göra. Ge saker och ting en chans. Han förtjänar det, och så även jag. Så trött på att skitstövlar på nåt sätt dras till mig, men jag tillåter det, så jag får skylla mig själv. 

Men tankarna finns, vad var fel denna gång? Han som envist tog kontakt igen, fast jag bad han låta mig vara, låta saker få vara ifred. Bad han också dra åt helvete många gånger. Men att återigen tystna har jag svårt att hantera. Varför ens ta kontakt igen? Men hans val, återigen.

 
 

Ska ta tillbaka min Domän, flytta den hit. Mitt namn som jag köpte i höstas och skulle börja skriva/blogga, men den sidan var krånglig, så jag bytte till denna. Vet inte än om adressen till bloggen blir en annan. Funderar även på att gå ut mer *offentligt* folk ska väl tåla att det inte är helt rumsrent? Kanske kan få lite mer snurr på sidan, kanske ta in annonsörer. Fast jag är ju inte så intressant, inte just nu iaf, haha. Kommer säkert inte att bli det heller, men mår bra av att skriva av mig, svamla om allt och ingenting.

 

Blir till att fixa en del här hemma, sånt som inte blir så mycket med när jag är i stallet. Baka lite kanske, eller också bara vara. Fick krypa till korset igår och köpa en månad till kanal 5, vet ju inte när den kommer tillbaka. Var ju helt enkelt tvungen, min för tillfället favoritserie med Don Johnsson var ju igår, hehe. Han har varit i mitt liv sen 80 talet, denna läckerbit av man. Kommer ihåg, tror det var -89, när jag var i Florida andra gången, med min dåvarande man sitt ex och hans dotter och son och min äldsta dotter som då var 7 år, vi var helt frälsta på Miami Vice serien, när vi inte gjorde nåt annat, såg vi den flera ggr om dagen, haha. Dagen innan vi skulle åka hem, var vi t o m ute på den ön han bodde, var/är bro ut till dom öarna som finns mellan Miami och Miami Beach. Är vakter där och vi var tvugna att visa hembiljetten för att få åka in. Och faktum var att vi såg denna läckerbit av man, i handduk, haha som vi skrek i bilen allihopa, galningar, ja men ett roligt minne är det iaf ;)

 

Nu ska jag ha mera kaffe.

 

Ha en fin dag

 

Kram LaMirage