Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Helgen dröjer sig kvar ;)

27.02.2017 06:21

 

Godmorgon Världen!

 

Då vaknar man upp till måndag, igen ;) Efter en otroligt härlig helg!

Som började i fredags eftermiddag när jag hämtade min väninna. Näsan styrdes åt Degerfors, kan ni tänka er att denna lilla ort har kommit för att stanna, så att säga ;)

Denna gång skulle vi bo på Brukshotellet, eftersom B&B var fullbokat av andra härliga Livsnjutare, vi bestämde oss lite försent haha.

Denna fredag var lite speciell, pga att en speciell skulle komma, en speciell som jag träffat förut, men backade, vilket var helt fel av mig, men så blir det ibland. Nu backar jag inte mer ;) Hämtade upp Mr C på stationen. Blev en härlig kväll och lite fantasier blev uppfyllt hehe ;)

 
 

En härlig fortsättning på lördags fm blev det också ;) Mr C skulle åka men hann iaf hälsa på några av våra goda vänner som kom samtidigt som han skulle dra. 

Under dagen och eftermiddagen kom det fler härliga till hotellet, från alla håll, Dalarna, Norge, E-tuna för att nämna några. En riktigt härlig förfestdag fick vi till innan vi skulle åka till Loveshack. Var många anmälda till kvällen, och tror att det bara var nån som missade denna härliga kväll ;)

Träffade *gamla* bekanta och det var så nice att ses igen. Gotta mig lite när dom sa dom hellre åkte till Loveshack ;) Minglet varade inte så länge, buffén var uppdukad och det var så gott, sa till M o M att jag vill ha samma mat på Livsnjutarfesten i April (y)

Full action blev det ganska fort överallt, haha visst är sånt härtligt. Jag var ganska nöjd efter fredagen och gick först å bara myste, tittade, babblade med vänner, på ett sånt ställe är alla vänner ;)

Sent om sider kom en som jag träffade för 2 månader sen, han är en härlig man och vi hamnade i bastun innan det blev sängen för en härlig stund ;) Vi kommer att ses igen. Han bor inte så långt härifrån och är titt som tätt här i Mjölby ;)

Rekommenderar Loveshack på det varmaste, vilket ställe. Nu var det mycket folk just i Lördags, ca 70 pers, och det kanske inte passar alla, men det var en sk WildShack kväll De Luxe, dom kvällarna är för par, tjejer som vill ha flera killar, då blir det mycket folk. Trots det var ca 22 singelkillar, så märktes inte det, för dom vet hur man ska uppföra sig, så toppenbetyg för dom (y)

Men jag vaknade många ggr under natten och förstod lite senare att min urinblåsa hade blivit lite irriterad av helgen, sånt som händer under hettans gång. Har hänt förut men detta var lite väl häftigt, fick springa på toaletten flera ggr och varje gång gick det för mig haha. Hade problem när jag körde hem, inte det roligaste att ha det så under en bilfärd, min kära väninna skrattade gott åt mig ;) Bjuder på den....... Så nu är jag nöjd, för stunden...

 

Nu dags att fånga dagen, kaffe, morgonpromenad och sen stallet några timmar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage