Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Helgen 19/9-2016

19.09.2016 09:00

 

Godmorgon Världen! 

 

Vaknar inte direkt upp till samma frukostvy som igår ;) Vilket ställe vi hamnade, så fint, så vackert, så rofyllt, och så alla dessa underbara människor. Både gamla och nya vänner. Banden inom bdsm världen är starkare på något sätt, än i swingersvärlden. Sen är det många som kan vara i båda världarna.

 
 

Det var samling för alla på lördagseftermiddagen. Först fick vi presentera oss, sen blev vi uppdelade i grupper om 3 st i varje. Vi skulle berätta om någon fantasi vi hade, men först berätta om vad vi ville med livet, så att säga. Då kom min dröm fram, min dröm som finns där bak i huvudet, och får antagligen låta den vara där också.

Efter denna session var det dags för alla att ta på ögonbindel haha ;) Madrasser på golvet och vi stod utanför. Blev förda i blindo och skulle sitta på knä. Fick glidmedel i varje hand och skulle använda det att ta på personerna vid varje sida. Det var en cool upplevelse.

Sen var det dags att fixa till sig till middagen, blev min vita klänning och mina nya häftiga skor ;) Vi fick riktigt god mat serverad, asiatisk buffé. 

Men så var ju min otur framme da. Snubblade ocg tog emot med min handled, så jag fick hoppa resten av kvällen, så fucking trist. Åkte till akuten igår, satt där 6.5 tim. Resultatet, handleden var av, 14 gr sned, jävlar så ont det gjorde, trots bedövning, när dom drog den till rätta, men efter gipsning och ny röntgen, så är handleden fortfarande 5 gr sned.

Så nu får jag snällt vara hemma, usch så jobbigt..

 

Men nu dags att fånga dagen, krångla i min lite kläder och sen ut med doggen.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker ska finna

Take Care

Kram LaMirage