Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Helg igen ;)

17.02.2017 07:52

 

Godmorgon Världen!

 

Är så underbart att vakna upp själv i sängen, ingen utomstående i den andra halvan haha ;) Tycker det är nice att inte behöva ta hänsyn till en inneboende, rå om sig själv. Men saknar detta att vakna upp med någon speciell. Krypa intill, kanske lite morgonsex och bara vara. Kanske någon dag, vem vet.

Denna helg blir lugn och vit haha. Mycket sport hela helgen och imorgon kommer ex inneboende och hämtar resten av sina saker och kläder. Sen är lgh min och dottern's igen. Och snart blir jag helt själv några dagar, vilket jag inte varit sen i somras. Dottern och hennes kusin åker till Norge några dagar från måndag, och även det ska bli skönt. Vem vet kanske jag tar hem någon. Det saknar jag. 

 
 

Våskänslor häromdagen gjorde att jag fick extra lust till sommar, sol och bad. Vet jag definitivt bor på fel plats. Någon som har ett gratis ställe i värmen som behöver någon som ser efter stället, bara att höra av sig haha ;) Hoppas hitta någon billig resa till Kanarieöarna.

 
 

Igår och idag fick jag ytterligare vatten på kvarn, ang en kvinna, som tror sig vara nåt extra. Men hon är inte det, bara en sur och bitchig sak. Som överdriver, ljuger om saker och ting. Elak och tydligen väldigt avundsjuk. Unnar inte någon nåt annat. Men mer och mer människor förstår att hon inte är normal. Och som ett gammalt ordspråk. Som man bäddar, får man ligga. Fortsättning följer haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan med doggen, fixa lite hemma, sen sport ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage