Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Helg i Göteborg! 30/9-2016

30.09.2016 05:46

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp till storm, höststorm och det är fortfarande mörkt ute, jaja bara att acceptera faktum, hösten är här.. Sovit gott, men är lite sliten. Hade gärna sovit ett par timmar till.

Men ska hämta syster yster 07.15. Ska köra henne till ögonmottagningen på US. Säger att hon inte klarar av stora parkeringen där, med bommar och bilar bakom, fick mig ett gott skratt, för hon hade tydligen varit där förra veckan, blivit förbannad och åkt hem, så jag ska med för att parkera där haha, ler gott nu med. Får ta och träna med henne, en annan dag ;)

 
 

Var duktig igår. Fixa 22 matlådor åt dottern. 5 olika veganrätter, nöjd med mig själv. Är kul att laga mat, men jobbigt med en arm. Men det finns ju kvar några veckor till.

Och klarade konststycket att doppa den gipsade armen i badvattnet!!!! Hur hopplös är man inte då! Men försök själva att raka musa med en hand, försök själva att tvätta här och där med en arm, är inte lätt och gipset har inte riktigt torkat en heller ;) ;) ;)

>Om några timmar sätter jag och min väninna oss i bilen och drar till Göteborg för en helhelg. En helg med vänner, god mat och dryck, sen blir det säkert lite annat smått och gott. Känns ju lita att klä upp sig i klänning och högklackat med armen i gips, men bara att gilla läget ;) Blir säkert kanon vilket fall som helst..

 

Nu dags att fånga dagen, fixa lite, packa klart..

 

Så, Ha en fin dag och helg

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage