Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Härlig helg ;) 19/6-2016

19.06.2016 17:48

 

Godkväll Världen!

 

Nyss hemkommen från en härlig dag. En dag som jag/vi varit på språng sen runt 06 i morse. Stalltjänst. Fixat inför travet imorgon, gäster, starthästar 2 st, hoppas dom går bra ;) Veterinären med mitt hjärta <3, som ska bränna sin harhas imorgon, sen jävlar är det bara att trampa gasen i botten med henne ;) 

Efter stallet var det hem för att käka frukost, slappa lite innan vi skulle på pick nick i Ankeborg ;)

Och vi hade vädret på vår sida, solen strålade, det blev varmt. Filt, kaffe, fikabröd, och såklart härligt sällskap, runt 25 pers från DS. Härligt och upplysande träffar detta och kontaktnätet utvidgas för varje gång.

Träffade en tjej/kvinna som var ägd och under upplärning, intressant att lyssna på och hon bor inte långt från mig, så till henne ska jag åka.

 

Hela helgen har varit bra, umgåtts med vänner, haft min kära väninna här sen i fredagseftermiddag, då vi klädde oss i gult och blått och kollade matchen på storskärm. Ett par andra väninnor joina och det blev lite för mycket öl och jäger, vilket slo tillbaka när vi kom hem till mig. Blev lite sömn innan det var dags att fixa käk, problem fick jag, minnesluckor, kommer inte ihåg när jag käkade, när det kom folk, så halv 10 somnade jag gott i sängen. Fragmenter från kvällen finns. En polare hade sex med mig fast jag sov, och tydligen hade även jag det nice, var blött överallt i sängen, på golvet, hmm egentligen borde jag vara fly förbannad, man gör egentligen inte så, men kan inte vara arg på han helt enkelt. Han var tydligen stolt över sina pissblöta strumpor som jag sprutat ner, hans sambo skulle inte få lov att tvätta dom;) Fast nu vet jag att man kan ha sex sovandes, men inget jag rekomenderar. En tankeställare helt klart.

Men tydligen var det sex lite varstans i lägenheten, så nåt var ju bra iaf ;)
 

Nu dags att runda av kvällen i soffan, fundera över livet.

 

Så, Ha en nice kväll/natt

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage