Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Goda vänner! 13/8-2016

13.08.2016 08:01

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar till regn och rusk, fy så ofysligt det är ute. Vill ha sol och värme!! Behöver det, vill ha det, måste få mera sol innan vintern. 

Sovit gott inatt, med lite hjälp. Och att ligga kl 7.30 hör till ovanligheterna när det gäller mig. Var pigg när jag kom hem från maratonturen, Tyskland t o r, var ju t o m i Linköping efteråt med dottern. Hade planer för helgen, skulle gått bort till vänner, men efter ett par whisky, ett varmt bad somnade jag hårt på soffan.

 
 
 

Tyskland bjöd på en vacker soluppgång runt 05.30 tiden igår morse. Turerna dit gillar jag, trots att jag måste hålla mig vaken så länge. Att sitta i bilen (skåpbilen) och susa fram på vägarna mitt i natten är rofyllt. Musiken är på för fullt, trevligt sällskap och mycket prat, det är som balsam för själen.

Att jag sen får med mig nya färgglada flaskor hem, är bara en bonus ;) Inget jag dricker, men hade tänkt provsmaka igår, men efter jag vaknade till vid 21 tiden hade jag inte längre nån lust till det ;) 

Men ikväll åker dom nog fram igen, då några kära vänner kommer hit för att umgås och ha roligt, dom bjöd in sig själva, men dom är alltid välkomna närsom till mig, har alltid roligt i deras sällskap ;) Så jag får klura lite på vad jag ska slänga ihop till maten ikväll ;) 

 

När jag är trött och sliten, då kommer tankarna, längtan och saknaden fram, och efteråt förbannar jag mig själv, för att jag tillåter mig att vara svg, att sakna, att längta och att vilja. Måste få ett slut på detta, mår inte bra av det. Men när *nåt* finns i hela mig, då är det svårt att inte fastna i tankarna. Hur hade det blivit? Varför blev det så här? Livet är kort, livet är skört och man ska inte kasta bort nåt om det finns runt hörnet. Skulle så gärna vilja börja om, göra på ett annat sätt, men det som varit får vara, vill vidare, vill framåt, man vet aldrig när livet tar slut eller får drastiska ändringar. 

Men nu lägger jag det till sidan, för idag är jag glad och det ska bli en härlig kväll med väldigt goda vänner.

 

Nu dags att fånga dagen, gå morgonrundan, fixa ordning lite hemma, få bort lite hybelkaniner i hörnen ;)

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage