Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

God fortsättning ;) 3/1-2017

03.01.2017 07:40

 

Godmorgon Världen!

 

God fortsättning på det nya året 2017!

Vaknar sakta upp efter en natt med orolig sömn, är inte sliten nog att sova ordentligt ;) Får bli ändring av det.

Hade en fantastisk Nyårsafton som jag delade med ett gäng goda vänner. Full fart från kl 14 på eftermiddagen då de första ramla in här. 3 rätter's och 12 pers i en lgh är en utmaning, men det gick väldigt bra. Lite trångt vid maten bara, som uppskattades mycket, tackar för det. 

Vi hade roligt, härligt, mycket skratt och dans, med mig vid spakarna ;) Karoke blev det som vanligt också haha stackars grannar ;)

 
 

Nu är planeringen igång för festen med gruppen, bara några detaljer kvar. Kommer att bli kanon detta. Gillar lokalerna skarpt på klubben i Degerfors, rymden gör att det aldrig blir instängt och syrefattigt som på en annan klubb. där jag för övrigt inte var välkommen mer, haha var tvungen att skratta för mig själv, för policyn gällde ju bara mig tydligen hihi. Dom andra gällde det inte ;) Men man ser vad personer ändrar sig när fel person kommer in i deras liv. Om dom bara visste. Ver en enda anledning till att jag frågade, och det var för en speciell person, men som han skrev, det är deras förlust ;)

Fick ett speciellt meddelande igår på chatten, dom orden gjorde mig så glad, att få känna lust och längtan, även om det är lite galet. Connection på sånt sätt är sällsynt och man måste ta vara på den feelingen. 

Imorgon åker min inneboende iväg några dagar, ska bli skönt att vara själv hemma. Kanske ett härligt besök på torsdag, vem vet ;) Planen för mig är ju Norrpan på fredag, kanske jag låter det vara om det blir besök. Inte ofta jag kan bjuda hem någon pga dottern, alltid jag som måste åka. 

 

Nu dags att fånga dagen, ut med hunden, men först ska jag dricka upp kaffe't

 

Så, Ha en fin dag, inte glöm sporten

Den som söker, ska finna

Take Care

LaMirage