Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Glad ;) 23/9-2016

23.09.2016 08:08

 

Godmorgon Världen!

 

Idag vaknar jag upp riktigt glad ;) Gårdagskvällen var så fucking tillfredsställande, nästan som en skön orgasm haha. Underbara *Totte* äntrade ringen på kriteriauktionen, som om han aldrig gjort annat i sitt liv. Denna krabat som var vild när vi hämtade han i juni månad för att släppa ut han på bete med de andra. Slogs med frambenen och var riktigt deprimerad och arg. Tog 2 dagar att fånga in han på betet. 

Men sen när jag/vi började med han, har han lärt sig mycket, och tiden som jag la ner på han och Vippen, betalde sig igår. 300 000 kr slängde en hästägare hos Robert Bergh upp, och Totte får en riktigt bra chans här i livet. Imorgonkväll, ska Vippen upp, han blir billigare, men hoppas han kommer i riktiga händer han också, så glad för hon som äger dessa 2 ;)

 
 

Ett nytt sätt att dejta? Haha tyckte det var en kul bild som dök upp på facebook igår, och varför inte. La upp denna bild i gruppen och då kom det fram att någon hade träffat sin fru/man på systembolaget, alla sätt är bra utom dom dåliga ;) Och dåliga kan det också vara på nätet, men också bra. 

*Min* blonda snygga Viking fortsätter att klampa in i mitt liv på ett härligt sätt, och är definitivt en man i min smak. Vi har också strålat samman på DS, vilket också är bra. En ny sk fetisch, som jag inte varit borti har också framkommit haha, bara att gilla det också ;) Ser fram emot vidare konversation som ska leda till träff IRL. Denna man är ingen fejk på något sätt, utan en riktig härlig man.....

 

Mina nya skor kom igår, wow dom är riktigt snygga, och det var bara att stoppa i fötterna. Hoppas snart på tillfälle att använda dom också ;)

 

Om några timmar kommer det besök från Norge, dottern's pappa kommer och vi ska fira henne imorgon, på sin 18 årsdag ;)

 

Nu dags att fånga dagen, fixa lite här hemma.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage