Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fundersam Tisdag 19/4-16

19.04.2016 05:03

 

Godmorgon Världen!

 

Idag är jag trött trött, blev sent i säng, trots jag stängde ner nätet. Fast anledningen gjorde att jag gick och la mig med ett leende på läpparna ;)

Var å besikta syrran's bil igår, den som jag snällt får låna. För en gångs skull var det trevligt där, nya och yngre människor, och inte dom där gamla surgubbarna som brukar vara där. Sura människor på jobb är inte trevligt, alla kan ha en dålig dag, men inte år ut och år in. Livet är för kort helt enkelt.

Många blir kvar, på sitt jobb man inte trivs med, i sitt förhållande man inte trivs. Fast i ett ekorrhjul, svårt ta sig därifrån, barn blir drabbade, man håller ihop för barnen skull. Det är aldrig någon bra lösning. Liver är kort.

Grabba tag i det som ses som en möjlighet. Jag försöker göra det. Skulle aldrig vara kvar i något jag inte mådde bra av. Ja förutom nu da, när jag är singel. Har ju liksom inget val. Ibland är det skönt att vara själv, som dom där kvällarna när jag inte mår bra, då är det ok att vara själv, ta på sig den slitna morgonrocken, krypa ner under filten och bara va mig.

Men så är det ju så att tiden går, jag blir inte yngre, har lite lite panik för just det ibland. Men just det kan jag inte göra nåt åt. Livet är kort.

 
 

Igår fick jag kontakt med en man, en man som bor en bit ifrån, men som har levt det livet jag söker och vill leva. Ett liv där jag får lära mig att ha tålamod, diciplin bl a, vilket jag som person aldrig väntar på ;) Jag är spontan, vill inte vänta, det ska hända nu typ. Det jag söker tar tid att utveckla, mycket som ska stämma. men nu är det faktiskt så, att någon ramlade in i mitt liv igår, blev tagen på sängen så att säga, överrumplad, förundrad men mycket glad. Denna någon ska köra hit för att ta mig ut på middag, finna ut om det som känns via skrift också finns i verkligheten. Det uppskattas väldigt mycket och den chansen ska jag ta. Finns inget eller ingen som får mig att backa där.

Fast den mörka, råa, läckra och brutala slank inom igår, var inte bra. Men denna gång ska jag stå emot. Inte en gång till, glöm det. 

 

Nu sprang klockan iväg, dålig tid nu.

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage