Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fundersam. 10/9-2016

10.09.2016 16:59

 

God eftermiddag Världen!

 

Vilken underbar sensommartid det är, varmt varmt varmt, precis som jag vill ha och älskar. 

Hemkommen sen några timmar tillbaka, från en kortare än planerad helg. Ibland är det saker som kommer emellan det man tänkt sig, kanske hoppats på, då blir det så här.

Men nu är våran historia över, for ever. Den har varit till och från i 20 månader, men den avslutades idag. 

Vi hade en underbar, härlig och tillfredsställande kväll och natt igår, innan vi somnade tillsammans på soffan, vet inte vad klockan var när vi la oss i sängen, är heller inte viktigt. Många klädbyten också, kände mig uppskattad och vacker. Blev också en härlig morgon som får bli vårat sista minne ihop.

Jag är/var en alldeles för stark kvinna för han, och han var inte stark nog att kunna hantera mig sa han. Det får mig att ifrågasätta mig själv som undergiven, vilket jag inte är som person men i dessa sammanhang är jag det. Men vi har en historia som påverkat min *roll* som undergiven ihop med han. Han är en härlig man att vara tillsammns med, som person, som älskare och som Herre, men samtidigt är jag inte så undergiven som han hade velat, för mycket annat har spelat in, tråkigt men samtidigt var det helt ok.

Vi var för olika, han gillar inte nakenbad, vi har inte samma musiksmak, jag gillar spicy food, det gör inte han, så det var greit det blev så här ändå. Så nu sätter jag punkt med Mr P. Take care <3

 
 

Detta som hänt i helgen, har fått mig att ifrågasätta mig själv som undergiven. Jag kanske inte är någon som kan bli och vara det jag vill? Kanske det inte finns någon som anser att jag är värd att *jobba* med som undergiven i ett sånt förhållande jag vill och söker, pga att jag är stark som person och kvinna? Kanske jag är värdelös som Slyna?  Många funderingar lär det bli framöver.

 

Nu dags att fånga denna underbara kväll och ska hälla upp mig en whisky nu ;)

 

Så, Ha en fin lördagskväll

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage