Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Funderingar Fredag 20/5-2016

20.05.2016 05:08

 

Godmorgon Världen!

 

Var tänkt jag skulle ha sovnorgon idag ;) Blev ända till 04.45, yippie. Har blivit lite kyligare sen igår kväll, och just nu började det regna, dugga för att vara petig. Men det spelar ingen roll, har en innedag iaf. Fixa det som kommer i 5:e hand för att jag helt enkelt inte orkar när jag kommer hem från stallet.

Och Vill allt ska var ok utifall det blir fint väder i helgen eller nästa vecka, för nu är det dags igen för Vätterviken känner jag ;) Och nästa helg är jag ju inte hemma. Nu blir det ändrade planer ang nästa fredag, ska ju bli kanonväder, så jag tillbringar hellre tid ute på något nakenbad i Stockholmstrakten än att parta, kostar mindre ;) Och sommaren har inte börjat än. Men snart verkar det som om värmen kommer tillbaka, och då blir det att åka till mitt smultronställe, ofta ;) Ibland måste man helt enkelt prioritera, även om man vill, kan man inte vara med på allt möjligt. Då måste man tänka, är det värt att spendera dom pengarna för de få korta timmarna fredagen egntligen handlar om? Visst man träffar vänner, gamla som nya, och det är alltid nice, men får tänka som så, det blir fler ggr. 

Måste ändå ladda och puscha mig själv ang lördagen, uppdraget börjar ta form, hehe ;) Min klädsel blev godkänd, temat på Mega Abzint är ju 80 tal och fick tag i en fjäderboa, haha, får den t o m, en vän hade i sin tur fått den när Mr R hade Arbis teatern, tacksam för den fina presenten. 

 
 

Börjar så smått få en feeling som jag inte är comfortabel med, bara små bagateller egentligen, men det känns som om klockan snurrar tillbaka, till ifjol, den där onda tiden. Känslan smyger sig på, sakta sakta men ändå, en känsla av att tiden går tillbaka, visserligen på ett annat sätt, men ändå samma lite olustkänsla. Vill inte känna så men gör det, tyvärr.

 

Många tillställningar och event finns, lite här och där, men jag kan inte gå på allt och alla, jag måste prioritera. Och jag får snällt stanna hemma som oftast, för jag helt enkelt inte har möjligheten, ingenting är gratis idag, allt kostar. Bara att åka ut till Vätterviken, kostar en hundring, är ju inte bara bensin, utan det andra som följer med att ha en bil. Och ändå är det det billigaste sättet att ha det bra några timmar, där man kan njuta, känna solen värma kroppen. Sånt är livskvalitet, och det prioriterar jag ;) Trots allt längtar man hela hösten och vintern på sol, värme, bad och att umgås med härliga vänner på stranden. Det är livskvalitet för mig, inte att hänga på en bar en kväll ;) Jag måste prioritera, så är det bara.

 
 

Varit lite gnällig idag, får skylla på att kroppen inte är på topp, ej heller toppen. Men mår ändå helt ok, ibland mer än ok. Oftast glad och knäpp, just det, sån är jag ;) Take it or leave it säger jag bara ;) 

Men idag är jag glad, för i eftermiddag kommer min klänning, klänningen som försvann på pendeln den där kvällen på väg till Mini Abzint, idag kommer den som jag har saknat, som jag gillar skarpt, den kvällen som blev en dyr historia med taxiresor hit och dit, men ändå en härlig kväll. Nästa gång gäller det att planera i tid, fast att ta det så där oplanerat är också nice ;)

 

Igår på DS, där det för övrigt är människor som inte skulle vara där egentligen, läste jag en presentationssida, som jag kopiera och gjorde som ett db's inlägg, stämde på pricken. Fats inom mig tänkte jag, hmm även jag är på BC ;) Dags att stänga den sidan kanske, är ju kvar mest av gammal vana. Händer absolut ingenting via BC, jo jag ska träffa någon, får bara hoppas att någon dyker upp ;) Och jo, jag har träffat seriösa därifrån, guldkorn, varav ett är idag min KK, när vi finner tid båda 2 da ;) 

Men DS är mera min sida, den mörka sidan av mig, den som gör att jag trots dessa idioter till skitstövlar går framåt, söker kunskap, får erfarenheter och snart kanske jag återigen kan ta fram min dröm i dagsljuset...

Åh, du liv! Använd mig, lek med mig, tvinga mig att lida och njuta. Jag är din. 

 

Kopierar in det som passa så bra ;)

 
Hjälp alla vilsna kåtbockar!

Stöter ni på en pilsk människa utan några som helst BDSM- eller fetischanlag här på Darkside, så har ni antagligen råkat ut för en av de många vilsna, kåta vaniljare som bara är här för att de tror att fetischister och BDSM-utövare är mer villiga än andra.

De behöver också hitta en plats där de känner sig välkomna; där de känner att de hör hemma. Hänvisa dem därför till t.ex.
www.bodycontact.sewww.sexchat.sewww.klubb6.se eller www.knullkontakt.se, så att de kan finna det de söker.
 

Tycker denna är klockren, haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, mera kaffe, gå morgonrundan med hunden, frukosten till dottern redan fixad ;)

 

Så, Ha en bra dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage