Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag, väninna, kryssning. 1/4-16

01.04.2016 05:27

 

Godmorgon Världen!

 

Sovmorgon idag, jo pyttsan, 15 min längre än vanligt var allt jag fick. Ibland önska jag att jag kunde det där med att sova länge, som de flesta kan, men vanan att stå upp tidigt sen ung ålder, sitter i även när man uppnått min ålder ;) Denna första dag i April.

Har redan varit ute med hunden, surt, regningt och inte alls trevligt, så nu sitter jag i morgonrock och dricker kaffe, som jag alltid gör varje morgon ;)

 
 
 

Har en klump i magen om dagen, en tomhetskänsla, en saknad, en slags ensamhetskänsla finns, ni vet, den där känslan när någon ni kanske hoppats på, längtat efter, trots många tvivel, bara blir borta. Då smyger sig osäkerheten fram, har jag gjort nåt fel? Vad i så fall? Vill veta, det gnager, lagar skavsår i toppen, för jag vet inte vad jag gör fel. Jo egentligen vet jag det, men vill ändå veta. Jag hoppas, det är det som är felet. Men det negativa triggar igång, tar över känslorna, tar över mig, och jag faller, hårt. Vet jag tar mig upp igen, snart. För jag vill trots allt leva. Känna lycka, känna glädje, vara hon den där positiva, som har lätt för att skratta, hon som är mig, den lite galna, den spontana, roliga, knäppa. Jag vill att hon kommer tillbaka, snart, nu med en gång...

 
 

Jag älskar dessa citat, bilder som jag använder mig av här i bloggen, dom träffar oftast rätt, vare sig det är nutid eller dåtid. För även om jag är mörk i sinnet idag, så ser jag framåt, vet vad som ska hända i helgen, och den där goa känslan kommer tillbaka, det mörka får ge vika åt det ljusa, även om det mörka kommer tillbaka, men senare..

 

För idag börjar uppladdningen för kryssningen som varit planerad sen flera månader tillbaka, en kryssning med underbara vänner från hela Sverige, som tar sig tid att åka till Sthlm för att umgås med likasinnande, med det menar jag att det är gruppen jag/vi har på FB som dragit igång denna kryssning, goda vänner från Visby och Sthlm som ordnade detta, just för att den förra kryssningen med gänget var så lyckat. Denna gång blir vi flera, tror vi blir runt 50-60 pers ;) Det kommer att bli awesome, Tjohoo ;) Många kommer att sexa loss i olika hytter. Kommer jag att göra nåt sånt? Tvivlar på det, inte därför jag åker. Men vet ju att ett par vänner har med sina väskor, väskor med nåt annat i, nåt jag vill ha och kanske får. Fick ju en hint av min kära väninna från Sthlm häromdagen när vi pratade i tlf, hon ni vet som får mig att tro jag är i himlen ibland ;) Om det sker? Har ingen aning, lägger heller ingen energi i det. Det som händer, händer, tar det som det kommer. Är jag redo? Vet inte. Jag åker för att träffa vänner man sällan ser. 

 
 
 

Men först, ska jag åka till min kära älskade väninna i Lkpg och tillbringa eftermiddagen och kvällen med henne, babbla, beklaga mig kanske, gnälla, nej det gör inte jag, det är som det är. Ska bli kul att få höra om hennes gårdag, blev av nån anledning lite lite prat i tlf i gårkväll, av nån anledning haha, nyfiken är jag ;)

 

En annan sak, åkte till butiken i Skänninge igår, snopen blev jag, stod stängt med stora bokstäver och hänvisning till webbutiken. Panik, jag som ville beställa den där klänningen som försvann i lördags, vill ha vill ha tillbaka den. Väl hemma går jag in på webbsidan, DET GICK INTE ATT BESTÄLLA!!! Jag ringde, sände mail, inget svar. Sökte på nätet, tänkte nån annan kanske säljer den också, men nej, inte just den jag ville ha. Kom på, ahh dom har ju en FB sida, sände meddelande där, och fick svar, yes. Barnafödande hos båda tjejerna var orsaken till att butiken var stängd, har erbjudit mig att ha den öppen på eftermiddagar och kvällar, få se vad dom säger om det, kan ju ta kläder som uppskattning ;) Fick iaf beställt min klänning, så glad för det ;) Och stövlarna på väg också. Fast det beror ju på att jag var lite ful mot försäkringsbolaget, men ibland måste man få tillbaka det man betalar för och aldrig får utnyttja ;)

 

Nu ska jag dricka mer kaffe, slappa, har ett möte vid 9 tiden som jag inte vill missa.

Vi hörs på söndag kväll eller måndag morgon ;)
 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage