Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag Tjoho 11/3-16

11.03.2016 04:51

 

Godmorgon Världen!

 

Åhh idag hade jag gärna legat kvar i sängen, så trött, så trött. Men vaknar väl efter ett par koppar kaffe ;) 

Blev en fin stund igår, men begravningar är trista, oansett vem som ligger i kistan, så är det bara. Och som jag sa till en del, vi träffas bara på dessa *tillställningar*. Var iaf nice att träffa släkten, var ett par kusiner där som jag inte sett på en herrans massa år, dom hade växt upp och blivit stiliga herrar ;) 

Var där innan det var dags, fixade till hos mamma och pappa, tände ljus och satte blommor. Är inte ofta jag är där, har svårt för det helt enkelt. Är jag en dålig dotter då? 

 

 

Så var det fredag. Blir en tur till stallet, inte så lång tid där idag, bara fixa. Vi har ställt av alla unghästar, ja nästan da. Dom blir inte helt bra, och nu tror vi att det är ensilaget som gör det. Vi ska ta prov på det på måndag. Blir nog så att vi går över till hö istället, vilket vi ändå måste göra när värmen kommer. Även om dom inte är högpresterande ännu, så går det inte att pressa det minsta om och när dom sliter med hosta och förkylningar, slår bara tillbaka senare, med känsligare hästar som lätt blir sjuka i framtiden. 

 

VM från Holmenkollen fortsätter, likaså från Canada, och snart är vintersäsongen över och med den värmen ;) En väninna var ute i Vätterviken igår, var lite is intill kanten men det såg ut som det iaf var mer strand där i år. Ifjol var det ju nästan ingen strand, där jag brukar ligga. Håller tummarna att Vättern inte stiger och tar bort stranden ;)

Ikväll, ja vad händer ikväll, kanske en dejt, får se om vi kommer överens. Vill inte ha några måsten. Att det förväntas att det ska bli sex.Då finns det andra som är mer villiga än vad jag är. Men som jag skrivit förut, man måste börja någonstans. Fast det kanske slutar med soffan ikväll, vem vet ;) Eller ska kanske sätta ut en annons, kanske någon trevlig passerar här framåt kvällen, kan ju iaf ta en matbit, babbla lite. Ja jag tror jag gör det ;)

 

Nu dags för mer kaffe, har vaknat ;)

 

Ha en fin dag och helg

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage