Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag och jag är glad ;) 13/5-2016

13.05.2016 04:58

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp till en ny fabtastisk dag, som det ser ut som iaf. Kaffekoppen i handen, och dagen har börjat ;) Det har varit ett bra dygn, men minustecken också. Jag är så trött trött, fick åka hem tidigt från stallet igår när jag var färdig. Var helt enkelt tvungen att sova ett par timmar. Slockna på 2 röda, sov i 2 1/5 timme. Undrar vad som nu händer i kroppen, så här trött var jag för längesen, och det var inget bra tecken. Men vill å andra sidan inte veta heller. Tar jag sen, senare, längre fram.. 

 

Igår fick jag besök ;) Hade klätt mig i min nya vita nätklänning, kände mig som en oskuld och tänkte, idag ska den nästan 7 månadres oskulden vara ett minne blott haha. Och vi hade en nice stund, och äntligen säger jag bara haha. Vi ska fortsätta att träffas. Och det känns bra ;) kommer inte att gå in på detaljer, senare kanske. Nu ska vi först lära känna varandra, träffas, så får vi se vad som händer sen.. Men somnade gott igår kväll iaf ;) Fick ett meddelande på KIK igår kväll med ett ord, underbart ;) Hihi

 
 

Och nu är jag glad att nättrollen och dom Duminanta har hållit sig borta. Knäppgökar göre sig ikke besvär mer ;)

Läste i ett av nätverken ett inlägg från en tjej som nyligen gått med på DS, hon undrarde vad en Dom var. Då fick hon till svar: att du som är ny råkar säkert ut för nättroll och Duminanta, dom som bara gillar att styra via nätet, ska ha bilder hela tiden, men aldrig träffas, just åga att dom är inte de dom utgör sig för. Dom har fejkprofiler och fejkbilder. Undrar hela tiden vad dom får ut av det. Kanske får en kick när någon gör som dom säger. Kanske sitter och tokrunkar bakom skärmen dom gömmer sig bakom. Vilket fall som helst, på DS får man svar från dom erfarna och seriösa, tummen upp!

 

Nu är det dags för mig att gå vidare, har varit det en längre tid. Bort från knäppgökar och Duminanta som tror dom är det dom säger dom är. Men de Duminanta's *uppförsel* säger att dom inte är på riktigt, dom fejkar ;) Haha..

 

Nu är dom bakom mig och jag ser framåt med tillförsikt.........

Så fick ett tlf samtal igår kväll, att fundera på att ta det erbjudandet och åka till Stockholm nästa helg, och ärligt, tar hellre det än det som är i helgen ;) Få se vad det blir till ;)

Dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden och sen iväg till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage