Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag och helg ;) 7/10-2016

07.10.2016 08:12

 

Godmorgon Världen!

 

Nu vaknar man upp och det är definitivt höst. Kylslagen luft, klar och fin, solen uppe och det blir en fin dag.

Gårdagskvällen avslutades med en klassiker på tv'n, Mamma Mia, dottern ville se. Den kan jag se många gånger till haha, den är bra, rolig och så är ju Pierce Brosnan med, han är ju en läckerbit ;) Och musiken är bra den också, så lite karaoke ikväll med min kära väninna och ABBA låtar blir kanon haha ;) 

Veckan har varit sisådär, var tvungen att åka in till ortopeden igen i tisdags, hade ont som fan efter det som hände i helgen. Hade fått bristning i senan och blev ännu mer gipsad. Skulle vara obs på om jag blev nummen runt tumnageln, det var ett tecken på att senan gått av, fast det känns bättre idag. 

Men jag är riktigt rastlös, kan inte göra så mycket med en hand, bläää.

 
 

Chatta med en väninna i förrgår, är ju meningen dom ska hänga med på kryssningen, men nu vet dom inte hur det blir. Sonen hade varit med i en olycka och mistat en kroppsdel, så trist och tragiskt, ville inte fråga vad. Tänk så livet kan förändras på ett ögonblick.

Jag lever här och nu, vem vet vad som händer imorgon. Jag är priviligerad med dom vänner jag har, även om några är på väg bort, så att säga. Helgen gav mig en riktig tankeställare, vilket jag kommer att ta upp nästa gång vi pratar. På tlf eller om vi ses. Jag ringer inte först iaf..

 
 

Ska hämta min kära väninna i eftermiddag efter hon jobbat klart, hon vill hit, men bara av en anledning, MITT BADKAR haha. Renovering av hennes badrum gör att hon flyr hemmet denna helg. Förstår det, vem fan vill duscha i tvättstugan haha ;)

Lgh i Trelleborg las ut på nätet i tisdagskväll, vi fick ett bud med en gång, vi tog inte det, trots det låg 100* över utgångspriset, inte av girighet, utan helt enkelt att vi inte kunde få alla papper klara innan visningen som är på sön och mån. Många som vill ha den, får se hur det slutar, kanske gjorde vi fel, kanske gjorde vi rätt. Jag åker ner dit på måndag coh stannar tills vi tömt lgh. 

 

Nu dags att fånga dagen, och det lilla jag kan göra ;)

 

Så, Ha en fin dag/helg

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage