Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag med överraskning kanske ;) 18/3-16

18.03.2016 05:27

 

Godmorgon Världen!

 

Skulle haft sovmorgon idag, men det vill tydligen inte jag ;) Har väl sovit för gott och för länge tänker ;)

Men åhh så härligt att vakna upp till en massa fågelkvitter, våren är definitivt på ingång. Gårdagen när vi satt och firade en som fyllde, mot stallväggen var helt helt underbar, varmt, vindstilla och vi bara njöt. Tog mig fri från stallet idag..

Väl hemkommen igår eftermiddag, åkte stallkläderna in i tvättmaskin och morgonrocken åkte på. Satte mig ute på balkongen i solen, och opps, morgonrocken gled isär och musa fick årets första solstrålar på sig, kände hur nöjd hon blev, längtar säkert lika mycket som mig, haha ;) Så nu är det dags att damma av musa, få av vinterpälsen och hon får komma ut i det fria ;) Och kan börja att användas igen ;) Redo så det står härliga till haha ;) 

 

Får besök nu på förmiddagen, blir nice ;) Blir att också fixa lite här hemma, besök lär det ju bli, så då är det bäst dom flesta hybelkaninerna är borta, kanske får smisk annars ;)

 
 
 

Och så är det Fredag, helgen framför mig och undrar vad denna helg kommer att ha för överraskning åt mig, för nåt blir det, det känner jag i hela kroppen, eller är det bara för att solen har kommit? Som gör att jag vaknar till liv, har legat i dvala så långe, pga att det blev inte som jag trodde. Men liver är till för att levas, trots besvikningar och tårar ibland. Men det finns nån jag vill träffa, nån jag vill lära känna på riktigt, nån jag faktiskt längtar efter. Ömsesidigt, ja definitivt är det så ;) Känner det också. 

 

Så bokades och betaldes kryssning igår, som vi ska åka. Gläder mig våldsamt till den helgen....

 
 
 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, frukosten har jag redan fixat åt dottern, hunden får vänta lite, ska ju inte iväg idag.

 

ps. Blir jätteglad när någon skriver i gästboken, och jag tåler också kritik ;)

 

Så ha en fin Fredag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage