Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag, helg 8/4-16

08.04.2016 04:54

 

Godmorgon Världen!

 

Sovit som en stock inatt, var sliten. Fast klockan ringer inte en på nån timme. Sitter med en kopp kaffe, filosoferar, reflekterar och undrar över mig själv. Man drömmer, man fantiserar, man önskar, man vill, man ska och som oftast blir det inte som tänkt. Men får ta saker å ting som det kommer, om det kommer ;) Som tur är, vet man inte vad som ens händer imorgon ;)

 

Blev bestämt Tysklandstur nästa helg, gillar att åka dit, gillar att köra hästbussen, även om det är slitsamt att vara vaken ett dygn. 

Chattade med en väninna från Norrköping och från Karlstad (Molkom) igår. Hon från Norrköping ska åka till The Mansion Valborg, skulle gärna hängt på dit. Nyfiken och sökande som jag är. En stor Herrgård med bara likasinnande. Källaren ska visst vara något alldeles extre. Var på väg dit i höstas, på någon större fest, pratade även med ledningen om att söka medlemsskap där, är en str prossedur att bli godkänd, först närvara vid nån större fest, sen måste man bli rekommenderad av någon som är medlem, sen intervju med ledningen, men jag banga, kände inte för att åka själv, men nu finns nån jag kan åka med, så vem vet när jag kommer dit, nyfiken ;)

Den andra väninnan, hon och jag umgicks mycket för några år sen, vi träffades första gången på klubben, vilken hon för övrigt skulle till denna helg, fråga om jag/vi skulle joina. Men jag har ingen lust att åka dit, kunde gjort det enbart för att träffa henne. Vi kommer antagligen att träffas i Mellbystrand Midsommar ;) 

 

Igår kom mina 2 nya klänningar. Har inte provat, men kanske jag gör det ikväll. Älskar när det är på väg, och skulle önska att man kunde handla mera ;)

 
 
 

Tiden går, 2 år sen dottern träffade Johio, som var hennes favorit då, åkte land och rike runt, köade i dygn för att närvara. Imorgon ska hon göra högskoleprovet, och jag är så stolt över henne <3

 

Hmm en diskution med Han nu på morgonen, slutade som vanligt, inte bra. Han har taskigt morgonhumör, helt klart, trärtemot mig...

 

Nu dags för mera kaffe..

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage