Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag, Helg! 2/9-2016

02.09.2016 04:55

 

Godmorgon Världen!

 

Mötte soluppgången mellan Tyskland och Danmark igår, kan inte med ord beskriva hur vackert det är att se det så. Vatnet ligger nästan spelblankt, och är så larvig att jag får tårar i ögonen när jag ser det så här ;) Sol och vatten är mina själsfränder, skulle inte kunna leva utan dom.

Vädret var kanon på väg upp mot Helsingör, men tyvärr hamnade vi mitt uppe i en dödsolycka, en motorcyklist som kört rätt in i en insnävning pga vägarbete, av mototcykeln fanns inget kvar R.I.P vem du nu än var. Den *scenen* fastnade på näthinnan och jag säger som jag ofta gör, Livet är kort, Lev här och nu, imorgon kan det vara försent.

Mellan Danmark och Sverige var det lika vackert, och solen värmde gott när vi stod upp på däck och såg Hälsingborg närmade sig, man känner sig privilegerad att få se och uppleva detta vackra.

 

Var ganska i farten när vi kom hem, och det tog ett tag innan jag kunde somna, ett par timmar fick jag iaf då. Tog en sömntablett och somnade vid 21 tiden och sov till klockan ringde 04.30 idag ;)

Mitt liv håller på att förändras, jag är på väg att kanske få min dröm uppfylld, att någon får sätta halsbandet om min hals och våra liv sammansvettsas sakta men säkert. Jag vågar inte skrika jippie än, vägen hit har varit så bumpy och det har tagit lång tid att ens komma dit jag/vi är idag. Vägen kommer inte att vara spikrak, det är avstånd, men tillsammans kan vi iaf börja någonstans. Det är ju så man måste göra. Inte vänta, inte dra ut på det utan helt enkelt börja i den ena änden.

Vi pratar om att resa bort tillsammans, jag ska i alla fall det. Men det är någon annan jag vill resa bort med först, får se vad det blir.

Har också hittat den husbilen jag vil ha, haha, mycket nu. Men drömmer om att få köpt den kan jag iaf göra. Finns en annan, lite större också som är på tapeten, vilken det ev blir, är en prisfråga ;) Som vanligt.

 

Nu är det dags att fånga dagen, trots att jag är febrig och snorig, så blir det en tur till stallet. Saknar *mina* fina hästar.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage