Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag 8/1-16

08.01.2016 04:54

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp efter en god natts sömn med lite hjälpmedel, vilket behövs ibland, för att helt enkelt få en hel natts sömn. 

Ute snöar det, men bara 6 minus och vindstilla, vackert.

Dagen igår har efterlämnat lite sura uppstöt, ytterligare en gång har det som jag ville tro på blivit borta. Har varit skeptisk, tvivlat, inte trott och tydligen så var dom befogade.

Allt som oftast här i livet, handla om kompromisser, vare sig det gäller livet, jobb, barn, familj, alla får göra kompromisser, så är livet, man ger och man tar. Men när någon helt enkelt inte kan tänka sig att kompromissa, endast en motsträvig och i det stora hela en liten kompromiss, då blir det ett problem istället, ett så onödigt problem, som kanske hade gått att lösa, när den dagen kom, men i stället väljer avslut, ja vad ska man säga då? Där hade jag rätt ang mina skeptiska tankar, var för bra för att vara sant helt enkelt. Får ta en diskution i nåt av nätverken på DS, där får man svar från många och kan bilda sig en uppfattning vad andra gör, hur dom löser saker och ting, hur mycket kompromisser den ena gör och vise verca. Har varit förundrad, tvivlande, men också förväntansfull men att inte vara villig att kompromissa i ens saker som var en bit in i framtiden, gjorde mig ledsen igår helt enkelt. det var egentligen inget issue för mig, eller jag reagera spontant, men samtidigt var det en sak som gjorde mig komfundersam, en liten skitsak i det stora hela. Finns så mycket annat jag var mer än villig att göra, att prova. Jag måste ju iaf prova, och kanske fler än en gång, innan jag kan veta om jag gillar det eller det. Där jag inte kompromissar utan gör det helt enkelt för att det förväntas jag att gör det. Vare sig jag i utgångspunktet gillar det eller inte. Men nu blir det ingenting, planer på träff är skrinlagda, borta med vinden. Är det verkligen så det ska vara i den världen, man bara tar? Besvikelsens tårar finns i mina ögon, motstridiga känslor finns inne i mig. Men, den som söker ska finna, eller hur?

 

En ledsen och tvivlande ug, kan inte göra sin Master/Herre nöjd, det säger sig självt.

Men en glad och nöjd ug gör sin Master/Herre väldigt glad och nöjd, eller hur?

 

Men det är fredag, snart dags för stallet, ska hämta syster yster, vars bil jag fått låna en period, när min är gravlagd. Och det blir andra planer ikväll än tänkt, lika bra att ta en gravöl, dränka sorgerna och resa sig upp igen. Låta skitstöveln finna nån som är villig att säga ja och amen till allt, smyga omkring som om man inte fanns, Good Luck.

 

Nu dags för mer kaffe, lite zapping på nätet, som varit lite sporadiskt några dagar, kanske nån som vill joina ikväll, få mig att glömma och tänka framåt ;) En smak av piskan hade inte varit nåt att förakta idag, hade välkommnat slagen, varit tacksam kanske ;)

 

Ha en fin dag

 

Take Care

Kram LaMirage