Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag 18/12-15

18.12.2015 04:49

Godmorgon Världen!

 
Fredagmorgon, 18 december och balkongdörren har stått öppen inatt, hur är det ställt på vår planet egentligen? 
 
Dagens datum för 2 år sen, gjorde jag min andra operation efter cancerbeskedet, var med blandande känslor jag åkte in. Tyckte att när jag gjorde den första, att när dom gjorde den första och såg det var spridning, varför inte mer togs bort redan då? Kommer ihåg att jag inte fick åka hem utan var tvungen till en natt på sjukhuset, blev dålig efter den första. Natten var inget bra där, så fort jag nästan somnat in, kom en sköterska och kolla så dräneringen funka, haha bad henne fara å flyga till slut och låta mig sova ;) Inte hennes fel jag var/är en bitch ;)
 
Sömnen har varit god inatt, var riktigt trött och sliten igår kväll. Fick ju ett ryck och börja baka igen, när jag kom hem från stallet, måste ju finnas fikabröd i stallet när det nalkas V75 på hemmaplan ;) Starthäst ut och premiär för kusken att köra V75 lopp, heja heja ;)
 
Såg att skitstövel åter igen hade öppnat *sin* Fb sida, han kan inte hålla sig undan. Han var också inne på BC och DS härom morgonen, med sin fejkprofil, fattar inte att jag ska råka ut för män som tror att bara för att man är oerfaren inom BDSM, att man är ett lätt byte, var ju det också, men men.
Fick ett tips igår på DS, ang vad jag egentligen är ute efter, prova att vara med flera killar/män sa han, kanske jag har tänkt fel? Trodde att jag som oerfaren ville *spara* mig till den som matcha mig, ville forma mig, men kan nog kanske ha fel där. Jag är inte sån att jag hoppas runt hit och dit, men ska ge det en allvarlig tanke iaf.
 
Stallet om nån timme, städa när jag kommer hem. Få se om jag orkar nåt ikväll, knalla bort till vänner kanske, eller bara vara hemma, är inte riktigt på hugget om dagen. Är stallet som gäller, kanske för att jag mår bra där. Och ska ju upp tidigt imorgon. Men vet av erfarenhet att jag blir rastlös av att vara hemma, och var ju det förra helgen, även om det var svårt ;) Lite sugen ju ;)
 
Nu mera kaffe, en tur med doggen och sen iväg.
 
Ha en fin dag.
 
Take Care
Kram LaMirage