Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag 16/9-2016

16.09.2016 05:10

 

Godmorgon Världen!

 

Idag var det skönta att vakna upp i egna sängen, även om jag låg själv ;) Sovit gott, vara trött och sliten när jag kom hem igår från Trelleborg. Är långt dit. Blev ett par intesiva dagar därnere, sov i pappa's lägehet och det var ett bra beslut av mig. Kände mig lite närmare iaf. En del att ta hand om, självklart, även om han hade förberett i över 1 år att han skulle dö. 

Kommer mycket bra överrens med den serbiska familjen som var hans goda vänner, sen flytten från Spanien och till Trelleborg för ca 5 år sen. Dom har verkligen ställt upp på han, de sista jobbiga månaderna. Hon, Zafeta och hennes man är mycket tagna av det som hänt.

Men en sak gjorde mig paff och såg säkert ut som ett frågetecken, där vi satt med bouppteckningen på begravnings byrån. Jag undrade vart askan/urnan var. Fick till svar att den spriddes i havet utanför Trelleborg för 14 dgr sen!! Ingen hade meddelat mig, det var dåligt och taskigt gjort tycker, hade självklart åkt ner.

Men nu är bouppteckningen sänd till skatteverket, mäklare har varit i lägeheten, så jag räknar med att försäljningen kommer att gå fort. Ska ner igen om ca 10-14 dgr för att hämta hem en del grejer, som var tänkt skulle med hem nu, men det ska fotografers och det hade blivit lite väl tomt, så då fick dom vara kvar där.

 

Tog mig en tur till Skanör i onsdags, ville f´å känna solens strålar och ta ett bad. Hamna långt ut vid en naturistcamping, och där kunde jag gått till Svanrevet som ska vara fint, men platsen jag la mig passade mig bra. Såg inte förrens efter ett par timmar, att bron jag såg var Öresundsbron, haha, var soldiset som skymde pelarna på den ;) 

 

Nu är det fredag, vardag idag, så en sväng till stallet snart, men är trött och vill hem tidigt idag. Det känslomässiga har tagit på. Fått höra jag är väldigt lik min pappa till sättet, gester, uttryck och tror vi hade kommit bra överens om vi hade haft kontakt. R.I.P Pappa...

 

Ser fram emot helgen, hehe... Platsen. vänner och kanske nya vänner ;) Längtar..

 

Nu dags att fånga dagen, dricka färdigt kaffe't, gå morgonrundan med doggen, tills dess..

 

Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage