Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag 11/12-15

11.12.2015 17:46

God kväll Världen!

 

Det går mot fredagskväll och jag för en gångs skull inte på humör. Känner mig så off, känner egentligen bara för att dra täcket över huvudet. Har hällt upp en whisky, men den smakar inte lika gott som vanligt. Är trött och sliten, saknar verkligen att ha någon ibland, bara krypa in i en famn, slappa, känna armar runt mig, men det får vänta.

Fick lite taskiga besked på sjukhuset igår, men det ordnar sig eftervart, blir ny kontraströntgen iaf. En ting är helt säkert, att ha fått cancerdiagnos har lärt mig att vänta på besked, jag som normalt inte är tålmodig, men men.

Såg förresten skitstöveln raderat sin FB sida, var ett bra beslut av han, man ska inte ha fejkade profiler, NÅGONSTANS!! Verkligen hatar att det är så lätt att skaffa profiler här och där, att inte vara en riktig person, men så är det i dagens samhälle.

Hade ju eventuella planer att åka iväg i helgen, men så blir det inte, är helt enkelt inte på humör. Tlf har ringt både igår och idag, meddelanden här och där, har inte svarat någon, sorry men jag kommer igen.

Helgen blir lugn, stallet idag och så även imorgon, kanske en ridtur. Mycket sport på tv'n också, det gillar jag.

Så mina följare, önskar er en härlig kväll och helg.

Till vi *ses* igen

Take Care

Kram LaMirage