Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Fredag 1 januari-2016

01.01.2016 12:25

God middag Världen!

Då har vi kommit några timmar in på det nya året 2016.

Många hade säkert önskningar vid midnatt, det slutade jag med för ett par år sen. D

å önskades ett år utan smärta, att vi skulle ta vara på varandra, inget av det gick in. Man kan önska och vilja en hel del här i världen, just nu skulle jag önska mitt konto var fullt, då hade jag suttit på ett plan, på väg till en vit sandstrand, sol och turkosfärgat vatten, det hade varit nåt ;) Men det är ju sällan önskningar slår in. Bara att ta det som det kommer ;)

Gårdagen/nyårsaftonen blev en härlig och rolig dag/kväll/natt. Maten jag lagade blev väldigt uppskattad, var gott sa dom, iaf ;) Härliga vänner som gjorde denna Nyårsafton till ett härligt minne, med mycket skratt och dans. Spelade lite för högt sa grannen när han plinga på dörren kl 01, glöm det sa jag, är ju för fan Nyårsafton, och så fortsatte vi till ca 04.00 imorse.. Så lite seg just nu, men snart är det sport på tv, Tour De Ski och Backhoppning, beställde ju NRK häromdagen, deras sportsändningar är världen's bästa, tycker jag da ;)

 

Ikväll verkar det som det blir party borta hos mina vänner, undrar om jag orkar, hmm. Kärringa är ju gammal ;) Men en stund klarar jag säkert. Senare idag är det året's första travdag och stallet har 3 hästar ut, i samma lopp, en är tveksam startande. Heja heja säger jag.

 

Nu dags att gå en tur med hunden, inta horrisontalläge några timmar framåt.

Ha en bra första dag på detta år.

 

Take Care

Kram LaMirage