Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Framtiden. 31/8-2016

31.08.2016 18:30

 

Gokväll Världen!

 

Sitter hemma i soffan och funderar lite. Solen skiner men har inte kunnat njuta den. Har feber och snörra rinner. Men unnar alla som kunnat njuta av dom sista fina dagarna innan höstrusket kommer. Jag blev kall och frusen på travet i måndagskväll. Men jag brydde mig inte om regnet eller blåsten, hade bara ögon för Mitt Hjärta <3 Rowena Crown, som skulle gå sitt premielopp, äntligen ;) Hon överraska mig, oss med sitt fina uppträdande, både i stallet, på väg upp till banan. Kusken gilla henne mycket, sa han. Hon galopperade visserligen, men klarade tiden iaf och nu kan vi pusta ut. Nu får hon lite break i träningen, slappa och bara må bra. Hoppas att kunna kvala henne som 2 åring, vi får se och jag håller tummarna ;)

 
 

Och saker och ting händer i livet just nu. Överraskande saker. Blev tagen på sängen, men ska ge det jag kan. Vad som händer återstår att se. Måste ge det mera tid. Fast jag är otålig, vill nu typ haha ;) 

Tog bort annonsen på BC, dämpat sidan en hel del, om jag kommer att ha den kvar, vet jag inte i dagsläget, men tillsvidare iaf.

Intrycken från helgen sitter fortfarande på näthinnan. Alla dessa fantastiska människor som joinade, åhh vilken upplevelse. Nu är nästa stora event redan under planläggning, men många knutar ska knytas, mycket ska stämma, och det är mycket jobb framför mig/oss. Kommer att bli kanon ;)

Först ska vi ha kryssningen med gruppen till Helsingfors, längtar som en galning ;)

Nu väntar jag på klockan, blir att åka till Tyskland ikväll.

 

Så, Ha en fin kväll

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage