Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Framtiden 14/6-2016

14.06.2016 04:49

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar sakta upp, trött trött. Blev endast ett fåtal timmars sömn inatt. Fick besked vid midnatt att fölning var på gång, och vid 01 tiden kom det en liten en, så söt, så underbar, framtiden gjorde sitt intrång. 

 

Dessa små underverk är bara så, jag har inte ord att beskriva känslan. Blir att åka upp igen en tur efter *mina* ungdomar fått mat.

Helgen blev en rolig och härlig helg. Jag och min väninna gjorde Mjölby osäkert i lördags. God mat, en minigolf runda på hemvägen, och ett stopp till på vägen hem, lite fotboll på storskärm i Kvarnparken. Var tur vi hade krypavstånd hem till mig, och soffan var väldigt välkommen för oss båda, haha roligt hade vi iaf. Hon vann, men jag la in protest mot protokollet ;) 

I söndags var det trav, och en av *mina* ungdomar, som jag varit med och kört in, gick sitt maidenlopp, vilket hon klarade galant, så nu får hon lite fri innan vi börjar igen, duktig tjej. 2 andra startade, den ena var bra som 2:a den andra inte så bra, blev några veckor's semester på henne. 

 
 

Igår hade jag en mersmakande dejt, en dejt som kan bli hur nice som helst, en man att utvecklas med, en man i min smak. En man som gillar nakenbad, en man som gillar mig ;) En man som tog chansen och träffa mig, vilket alla inte gör. Fortsättning lär det bli. Lite mycket inplanerat just nu för båda, men snart ;)

 

Ikväll är det dags att rulla mot Tyskland igen, full buss, snart midsommar och många vill ha påfyllning, inklusive mig ;)

Så det blir en kort dag i stallet, måste sova några timmar, annars blir det en tröttsam tur.

 

Så dags att fånga dagen, gå morgonrundan med hunden och sen iväg.

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

 

Take Care

Kram LaMirage