Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Framåt...

28.03.2017 08:07

 

Godmorgon Världen!

 

Vaknar upp efter en god natts sömn, äntligen utvilad och redo för dagen. 

Har varit mycket i tankarna, och framför allt efter att Sebastian hastigt gick bort. Har ju känt denna familj hela mitt liv, i o m travet. Kan liksom inte fatta fortfarande. Hjärtattack var orsaken. Helt otroligt. 

 

Men nu verkar det som om våren har kommit, även om nätterna fortfarande är kalla. Solen som jag längtar galet mycket till. Nu hamnar jag inte på nån strand som den på bilden, men det duger det som finns att åka till här iaf ;) Men visst, skulle kunna bo utomlands med sol och värme hela tiden, naken självklart ;) 

 
 

I helgen var vi på bästa Loveshack, förfest med bara tjejer, och Husmusen.nu var på besök med en del av sortimentet. Vi fick klämma, känna, lukta och smaka, blev självklart mycket skratt ;) Det blir fler gånger.

När klubben öppnade kl 20 var det lång kö utanför, rekordet slogs denna kväll i antal. Var som vanligt hett, galet och crazy, själv var jag tillbakadragen och bara njöt iaf ;) Kan vara på en klubb utan att ha sex. För mig handlar det inte bara om att ha sex med någon, mycket som ska stämma för mig, innan jag ens tänker tanken på att göra det, och just i lördags var en kväll som jag helt enkelt bara ville se.

 

Denna helg var ju också en hel del logistik, med förberedning inför *min* fest sista helgen i April. Avstämmning med B&B, som varit fullbokat länge, men ville kolla vilka som betalat in. Riktigt härliga personer som innehar B&B och dom vet vad vi är för *några* haha. Ryktet sprider sig i lilla Degerfors, men inga klagomål.

 

Var även iväg på söndagen med klubbägaren, kolla in en ny parkering för husbilarna den helgen, blir perfekt så även lokalen vi ska inta middagen i. Det bästa är ju det korta avståndet från olika håll. Är mycket att hålla reda på, så mitt vardagsrumsbord är fullt med listor eftersom jag har hand om all bokning när det gäller den helgen ;)

 

Får ju även ta del av vad framtiden kommer att erbjuda, dels med klubben men också en hel del annat, känner mig privilegerad att få närvara och se utvecklingen.

 

Fick en överraskande tlf i lördags, från en stor aktör. Och om det genomförs som planen är, så säger jag bara wow, kommer att bli en fest över alla fester, riktigt kliar i fingrarna att börja med detta, men först våran egen, den upptar mycket tid och tankar.

 
 

Påsken närmar sig och jag längtar till nästa vecka, jag kommer att få ha lägenheten för mig själv, i många många dagar. Tänk om man hade *han* som kunde joinat mig här hemma. Gjort vad man ville utan att veta att dottern är i sin del. Att vara sig själv, göra vad man vill. Hade verkligen varit toppen på kransekaka att ha någon speciell här. Drömma går ju haha ;)

 

Nu dags att fånga dagen, solen skiner, så det blir en härlig dag idag

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage