Sök på hemsidan

Kontakt

Välkommen till min blogg som handlar om mig och mitt liv.

Intressant eller inte, välj själv ;)

Dåtid som nutid.

Vanliga livet.

Äventyr.

Partylivet.

Frågor och svar! 16/8-2016

16.08.2016 04:35

 

Godmorgon Världen!

 

Inatt har jag sovit gott, visserligen med lite hjälpmedel, behövde få sova en hel natt, helt enkelt. Men just idag hade jag gärna legat kvar. 

Gårdagen blev en bra dag, trots att jag vaknar med träningsvärk ;) Blev min andra ridtur på nästan 16 år igår. Kom upp själv på denna stora häst gjorde jag också, än kan kärringa ;) Vi fick upp flåset både hästen och jag, dags att börja simma igen ;)

 
 

Körde Mitt Hjärta Rowena Crown <3 igår, ett banjobb som gav mersmak. Har aldrig kört henne fortare någongång, och tidsmässigt är hon hästlängder före de andra, men den känslan har jag haft länge när det gäller denna flotta märr, hon är något extra. Men nerver finns och det gäller att ha en balansgång, så det inte blir värre i hennes huvud. Sket ner hela mig gjorde hon också, så bajslappen åker på till nästa jobb ;)

Börja tvätta stallet igår, det är nåt man ska göra varje år, få bort gamla baciller, så det blir rent och snyggt för nya inneboende ;) Och detta med miljöt i travet, ibland är det kanon, ibland är det mindre bra, igår var en mindre bra dag. När personer's illvilja går för långt, då är det dags att sätta ner foten. Men låga människor finns överallt, i alla miljöer.

 
 

Jag är tacksam för dom jag har runt mig. Man behöver ju inte att prata varje dag för att vara goda vänner. Och just igår var en sån dag, när någon skriver och vill komma på besök, bara så där, så på fredag dyker en väninna från Kalmar upp, ska bli nice, vi har en del att prata om, dels festen i september ute på en kursgård. Anmälde mig och min Kära väninna igår. En BDSM helg ska bli nice på alla sätt ;) Och även denna väninna dyker upp då ;) 

 

Idag är det först stallet, endast några timmar, sen US för att få svar på dom inlämnade proverna jag tog i bröstet för några veckor sen, håll alla tummarna för att det är nåt annat och att den andra förbannade dritten inte kommit tillbaka, lite nervös, men kan ju inte göra så mycket åt, vad det nu än är.

 

Dags att fånga dagen, dricka upp morgonkaffe't, ska tidigt till stallet.

 

Så, Ha en fin dag

Den som söker, ska finna

Take Care

Kram LaMirage